Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανακαλύψτε την Pillowσοφία της COCO-MAT

Ανακαλύψτε την Pillowσοφία της COCO-MAT

H επιλογή του μαξιλαριού και του στρώματος είναι το Α και το Ω προκειμένου να εξασφαλίσουμε τέλειες συνθήκες ύπνου.

H επιλογή του μαξιλαριού και του στρώματος είναι το Α και το Ω προκειμένου να εξασφαλίσουμε τέλειες συνθήκες ύπνου.

Όταν κοιμόμαστε, το κεφάλι και ο αυχένας μας πρέπει να υποστηρίζονται με τέτοιον τρόπο, ώστε να μην παρεκκλίνουν από την φυσική (ορθή) στάση τους, αυτή, δηλαδή, που έχουν όταν είμαστε όρθιοι. Η πίεση που υφίσταται ο αυχένας, όταν δεν υποστηρίζεται σωστά, θεωρείται μία από τις κύριες αιτίες που προκαλούν το αυχενικό σύνδρομο, αλλά και οσφυαλγίες. Το μαξιλάρι είναι κατάλληλο, δηλαδή ορθαυχενικό, όταν υποστηρίζει τον αυχένα, σύμφωνα με το φυσικό σχήμα του. Ως εκ τούτου, χρειαζόμαστε το σωστό μαξιλάρι για να ικανοποιήσει αυτές τις ανάγκες και τις προτιμήσεις.

O καθένας από μας είναι διαφορετικός.

Γιατί – τότε – πρέπει όλοι κοιμούνται σε παρόμοια μαξιλάρια;
Pillowσοφία είναι μια μοναδική ιδέα που αναπτύχθηκε από την COCO – MAT . Ακριβώς όπως δεν υπάρχει ένα μέγεθος ρούχου που να ταιριάζει σε όλους , φόρεμα , πουκάμισο ή παντελόνι τζιν, έτσι δεν υπάρχει και ένα μέγεθος μαξιλαριού που να ταιριάζει σε όλους. Στην πραγματικότητα, όλοι διαφέρουν σε βάρος, μυϊκή ένταση και τη θέση ύπνου.

Στην COCO-MAT υπάρχει μαξιλάρι που μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες του κάθε χρήστη.

Pillow Corner: Η COCOMAT εξειδικεύεται στον ύπνο

Πρόκειται για ένα stand εντός των καταστημάτων που προβάλει ολόκληρη τη συλλογή των μαξιλαριών COCO-MAT προσφέροντας στον χρήστη ένα ειδικό «δοκιμαστήριο» όπου θα μπορεί να ξαπλώσει και να ρυθμίσει το μαξιλάρι του πριν την αγορά.

Το πρώτο βήμα που ακολουθεί ο χρήστης με την βοήθεια του σύμβουλου ύπνου είναι το pillow application, μία ειδική εφαρμογή που “τρέχει” σε συσκευή ipad. Ο χρήστης καλείται να απαντήσει μια σειρά ερωτήσεων που τον κατευθύνουν να βρει το προσωπικό του μαξιλάρι που ταιριάζει στις ανάγκες του, ανάλογα με τους παρακάτω παράγοντες: Ύψος & Βάρος, προτιμώμενη στάση ύπνου, ελαστικότητα του στρώματος, μετρήσεις αυχένα & ώμου.

Τις μετρήσεις τις βρίσκει ο χρήστης εκείνη την ώρα με την βοήθεια του σύμβουλου ύπνου και τα εργαλεία που διαθέτει το Pillow corner.

Στο τέλος, η εφαρμογή ενημερώνει τον χρήστη τι τύπος μαξιλαριού του ταιριάζει.

Το τελευταίο βήμα είναι το δοκιμαστήριο, ένας ειδικός χώρος με ένα σύστημα ύπνου, όπου ο χρήστης μπορεί να δοκιμάσει τα μαξιλάρια που του προτείνονται (μέσω του ipad application) με ηρεμία και ιδιωτικότητα, που του προσφέρουν τα διαφανή υφάσματα που οριοθετούν το δοκιμαστήριο.

Μαξιλάρια ύπνου COCO-MAT από 100% φυσικά υλικά

Χάρη στην αποκλειστική συλλογή της COCO-MAT η οποία περιλαμβάνει μαξιλάρια από 100% φυσικά υλικά που προσαρμόζονται στον σωματότυπό μας, μπορούμε όλοι να βρούμε το τέλειο μαξιλάρι για να απολαύσουμε άνετα , ευτυχισμένο ύπνο, κάθε βράδυ.

Τα περισσότερα μαξιλάρια της COCO-MAT από 100% φυσικά υλικά, διαθέτουν ανοίγματα με φερμουάρ για να μπορείτε εύκολα να ρυθμίζετε κατά βούληση τον όγκο και την ελαστικότητά τους, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Οι 14 διαφορετικοί τύποι μαξιλαριών, γεμισμένοι με νιφάδες φυσικού καουτσούκ ή πούπουλο και αρωματική λεβάντα, φύκια ή ευκάλυπτο, σε διαφορετικούς συνδυασμούς, σας περιμένουν στα καταστήματα COCO-MAT για να βρείτε τον δικό σας, που θα σας προσφέρει γαλήνιο ύπνο και τέλεια ανάπαυση κάθε φορά που κοιμόσαστε.

Όλα τα μαξιλάρια ύπνου συνοδεύονται από μία πολυμορφική eco friendly τσάντα μεταφοράς από 100% βαμβάκι. Χάρη στο φερμουάρ η τσάντα μεταφοράς του μαξιλαριού μετατρέπεται σε ιδανικό μέγεθος τσάντας καθημερινής χρήσης.

Πουπουλένια απαλότητα ή αξεπέραστη άνεση του φυσικού καουτσούκ; Γλυκιά και χαλαρωτική μυρωδιά λεβάντας ή αναζωογονητικός ευκάλυπτος; Μαξιλάρι ελαστικό ή λιγότερο ελαστικό για καλύτερη στήριξη του αυχένα σας; Επιλέξτε το μαξιλάρι που σας ταιριάζει και απολαύστε έναν αξέχαστο ύπνο!

Αυτή είναι η Pillowσοφία μας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε:

www.coco-mat.com

www.facebook.com/coco-mat.gr

Ξένη δημοσίευση

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024