Οι παίκτες της Κροατίας, χαλάρωναν στην πισίνα του ξενοδοχείου στο οποίο διαμένουν, κάνοντας γυμνοί μπάνιο, μετά το ματς με την Βραζιλία, χωρίς όμως να ξέρουν ότι εκείνη την στιγμή ο φωτογραφικός φακός δύο δημοσιογράφων απαθανάτιζε αυτές τις στιγμές.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ιδιαίτερα «αποκαλυπτικές» φωτογραφίες να κυκλοφορήσουν στο διαδίκτυο, κάτι που προκάλεσε την οργή των παικτών της Εθνικής Κροατίας, που με την σειρά τους ως αντίποινα, αποφάσισαν να μην ξανακάνουν δηλώσεις προς τον Τύπο.

Στο πλευρό τους στάθηκε ο προπονητής της κροατικής ομάδας, Νίκο Κόβατς, δηλώνοντας: «Δεν μπορώ να τους αναγκάσω να σας μιλήσουν μετά από αυτά που κάνατε σε εκείνους και τις οικογένειές τους. Πώς θα αισθανόσασταν αν δημοσίευαν δικές σας γυμνές φωτογραφίες;

»Δεν ξέρω αν θα θελήσουν να σας μιλήσουν αύριο ή αν δεν θα ξαναμιλήσουν ως το τέλος του Μουντιάλ. Σέβομαι την άποψη των παικτών μου και ξέρω πως η επαγγελματική δουλειά που κάνετε μέχρι σήμερα, χάλασε μετά από αυτό. Όλος ο κόσμος είδε αυτές τις φωτογραφίες».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ