Ιταλός πορνοστάρ θυσιάζει το… σεξ για να κερδίσει η Ιταλία το Μουντιάλ
Αποχή από το... σεξ αποφάσισε να κάνει ο Ιταλός πορνοστάρ, Ρόκο Σιφρέντι, για όσο η ομάδα της χώρας του συμμετέχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας. Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος, μέσα από ένα βίντεο που ανήρτησε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, η αποχή αυτή θα είναι ένα είδος θυσίας προκειμένου η «σκουάντρα αντούρα» να καταφέρει και πάλι να κατακτήσει το Μουντιάλ, όπως έκανε το 2006.
Αποχή από το… σεξ αποφάσισε να κάνει ο Ιταλός πορνοστάρ, Ρόκο Σιφρέντι, για όσο η ομάδα της χώρας του συμμετέχει στο παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.
Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος, μέσα από ένα βίντεο που ανάρτησε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, η αποχή αυτή θα είναι ένα είδος θυσίας προκειμένου η «σκουάντρα αντζούρα» να καταφέρει και πάλι να κατακτήσει το Μουντιάλ, όπως έκανε το 2006.
«Είχα χιλιάδες οργασμούς μέχρι τώρα στη ζωή μου, αλλά σαν αυτόν τη βραδιά του τελικού το 2006 όταν κατακτήσαμε το Μουντιάλ δεν είχα ποτέ» είπε και συνέχισε:
«Όσο καιρό η Ιταλία παίζει στο Μουντιάλ, εγώ δεν θα κάνω σεξ. Θα είναι η θυσία μου για τη νίκη των “ατζούρι”. Στα 23 παιδιά που είναι στη Βραζιλία έχω να πω ένα πράγμα: Τουλάχιστον επιτρέψτε μου να απολαύσω εσάς».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Καταδίωξη στο Αντίρριο: Οδηγός εμβόλισε περιπολικό, εγκατέλειψε το αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε
- Βερολίνο: Αυτός είναι ο ισλαμιστής που σκόρπισε τον τρόμο στο Pride – Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του
- Καφές: Οι χώρες που καταναλώνουν τον περισσότερο και οι θεριακλήδες κάτοικοι
- «Ο θάνατος του Ίβαν Ίλιτς»: Από Οκτώβριο ξανά στο θέατρο Αλκμήνη
- «Έκρηξη» τιμών στα εισιτήρια των Σίξερς, λόγω ΛεΜπρόν Τζέιμς – Ακόμη και τέσσερις φορές πάνω!
- Ανανάς: Το τροπικό superfood του καλοκαιριού