Οι καταρράκτες του Ιγκουαζού εκεί που ο ποταμός Παρανά «ενώνει» τη Βραζιλία με την Αργεντινή και την Παραγουάη αποτελούν έναν εξαιρετικά δημοφιλή τουριστικό προορισμό, γνωστό και ως «λαιμός του διαβόλου». Οι φονικές πλημμύρες που έπληξαν τη Βραζιλία είχαν σαν αποτέλεσμα οι Αρχές να κλείσουν το πάρκο, καθώς η στάθμη των νερών κατάπιε τους καταρράκτες.
Οι καταρράκτες του Ιγκουαζού εκεί που ο ποταμός Παρανά «ενώνει» τη Βραζιλία με την Αργεντινή και την Παραγουάη αποτελούν έναν εξαιρετικά δημοφιλή τουριστικό προορισμό, γνωστό και ως «λαιμός του διαβόλου».
Οι πρόσφατες πλημμύρες που έπληξαν τη Βραζιλία είχαν σαν αποτέλεσμα οι Αρχές να κλείσουν το πάρκο, καθώς η στάθμη των νερών κατάπιε τους καταρράκτες και υπήρχε σοβαρός κίνδυνος για την ασφάλεια των επισκεπτών.
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Μαρία Ναυπλιώτου, Δημήτρης Καταλειφός, Αναστάσης Ροϊλός και Σταύρος Σβήγκος, πλαισιωμένοι από έναν δυναμικό 17μελή Χορό.