Παραμένουν στον Ολυμπιακό Σπανούλης και Μπαρτζώκας
Τη… φωτιά που πήγε να ανάψει το δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας, «Mundo Deportivo», ήρθε να «σβήσει» η ΚΑΕ Ολυμπιακός που μέσω διαρροών, διέψευσε το σενάριο πώλησης του Βασίλη Σπανούλη! Συγκεκριμένα, οι Ισπανοί αναφέρουν ότι δεν είναι ούτε μία, ούτε δύο οι σύλλογοι της ιβηρικής που θα ήθελαν τον Kill Bill στο ρόστερ τους. Ωστόσο, άνθρωποι των Πειραιωτών ξεκαθάρισαν πως σε πρόσφατη συνάντηση μεταξύ των αδερφών Αγγελόπουλων, του Γιώργου Μπαρτζώκα και του ίδιου του παίκτη, αποφασίστηκε και ότι και ο νέος Ολυμπιακός θα στηθεί γύρω από τον αρχηγό.
Τη… φωτιά που πήγε να ανάψει το δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας, «Mundo Deportivo», ήρθε να «σβήσει» η ΚΑΕ Ολυμπιακός που μέσω διαρροών, διέψευσε το σενάριο πώλησης του Βασίλη Σπανούλη!
Συγκεκριμένα, οι Ισπανοί αναφέρουν ότι δεν είναι ούτε μία, ούτε δύο οι σύλλογοι της ιβηρικής που θα ήθελαν τον Kill Bill στο ρόστερ τους. Ωστόσο, άνθρωποι των Πειραιωτών ξεκαθάρισαν πως σε πρόσφατη συνάντηση μεταξύ των αδερφών Αγγελόπουλων, του Γιώργου Μπαρτζώκα και του ίδιου του παίκτη, αποφασίστηκε και ότι και ο νέος Ολυμπιακός θα στηθεί γύρω από τον αρχηγό.
Οι Πειραιώτες, λοιπόν, διέψευδαν κατηγορηματικά το δημοσίευμα και ανέφεραν πως στη συνάντηση της διοίκησης της ΚΑΕ δεν τέθηκε ουδέποτε θέμα αποχώρησης του Σπανούλη από την ομάδα. Μάλιστα, απαντώντας στα ΜΜΕ που τον ήθελαν δυσαρεστημένο στον Ολυμπιακό, τονίζουν ότι και ο ίδιος έχει τονίσει την επιθυμία του να συνεχίσει στο ΣΕΦ.
Ταυτόχρονα ο Ολυμπιακός δείχνει πως προπονητής της ομάδας και τη νέα χρονιά, θα παραμείνει ο Γιώργος Μπαρτζώκας.
Στις 17-18 Ιουλίου, στις πρώην Φυλακές της Αίγινας, έρχεται το 2ο Aegina Jazz Festival με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής
Tο Release Athens 2026 συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμά του, υποδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.