Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βούλτεψη για Τσίπρα: Ανησυχεί για το κόμμα του, όχι για το μέλλον της χώρας

Βούλτεψη για Τσίπρα: Ανησυχεί για το κόμμα του, όχι για το μέλλον της χώρας

Άμεση ήταν η αντίδραση της κυβερνητικής εκπροσώπου Σοφίας Βούλτεψη στα όσα ανέφερε ο Αλ.Τσίπρας στην ομιλία του στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ. «Αυτό που περισσότερο τον απασχολεί είναι η αγωνία για το κόμμα του και όχι για το μέλλον της χώρας» ανέφερε, δίνοντάς του μάλιστα «φιλική συμβολή» -όπως είπε- «να μη στερήσει από κανένα σύντροφό του τα θερινά μπάνια» αφού «τέτοια 'υπαρξιακά διλήμματα' αντιμετωπίζονται πιο εύκολα στις παραλίες».

Άμεση ήταν η αντίδραση της κυβερνητικής εκπροσώπου Σοφίας Βούλτεψη στα όσα ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

«Αυτό που περισσότερο τον απασχολεί είναι η αγωνία για το κόμμα του και όχι για το μέλλον της χώρας» ανέφερε η κ. Βούλτεψη, δίνοντάς του μάλιστα «φιλική συμβολή» -όπως είπε- «να μη στερήσει από κανένα σύντροφό του τα θερινά μπάνια» αφού «τέτοια ‘υπαρξιακά διλήμματα’ αντιμετωπίζονται πιο εύκολα στις παραλίες».

«Οι εκλογές τελείωσαν, ζήτω οι εκλογές. Ή, όπως έλεγε ο Μπρεχτ, ‘αν ο λαός δεν μας αρέσει, θα… εκλέξουμε άλλον λαό’. Όπως προκύπτει από την σημερινή συνεδρίαση της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, επιθυμία του κ. Τσίπρα είναι να ψηφίζει και να ξαναψηφίζει ο λαός έως ότου ψηφίσει τελικά το κατά ΣΥΡΙΖΑ ‘σωστό’» δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος, σημειώνοντας:

«Η διαδικασία της αποτίμησης του εκλογικού αποτελέσματος από την αξιωματική αντιπολίτευση, ξεκίνησε στις 29 Μαΐου με τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, συνεχίστηκε σήμερα στη συνεδρίαση της Κ.Ο. και αναμένεται, όπως πληροφορούμεθα, να ολοκληρωθεί στη συνεδρίαση της Κ.Ε. του κόμματος το προσεχές σαββατοκύριακο».

«Ελπίζουμε, έως τότε» συνέχισε «να μας εξηγήσουν για ποιο λόγο, μετά από τόσες υποσχέσεις και τόσες υβριστικές επιθέσεις, δεν κατόρθωσαν να μετατρέψουν σε ‘θύελλα’ τη λαϊκή βούληση, αντίθετα έχασαν και 150 χιλιάδες ψήφους».

Η κ. Βούλτεψη κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι «αυτό που περισσότερο τον απασχολεί είναι η αγωνία για το κόμμα του και όχι για το μέλλον της χώρας, αποκαλύπτοντας τα διλήμματα που ταλαιπωρούν τις συνιστώσες του».

«Εντός συνόρων, έγινε και πάλι ‘αριστερός’, υβρίζοντας τον Πρωθυπουργό, και επιλέγοντας ξανά τον αδιέξοδο δρόμο του ‘προφήτη της ανατροπής’» πρόσθεσε, δίνοντάς του «μια φιλική συμβουλή»: «Να μη στερήσει από κανένα σύντροφό του τα θερινά μπάνια. Τέτοια ‘υπαρξιακά διλήμματα’ αντιμετωπίζονται πιο εύκολα στις παραλίες».

ΠΑΣΟΚ: «Ας απευθυνθεί στους βουλευτές που μάζεψε»

Από το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, με αφορμή την ομιλία του Αλ. Τσίπρα στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Είναι φανερή η απογοήτευση του κ. Τσίπρα μετά την αποτυχία της ‘ανατροπής’ που ζητούσε πριν τις ευρωεκλογές, με το χαρακτηριστικό σύνθημα ‘την Κυριακή ψηφίζουμε, τη Δευτέρα φεύγουν’.

» Δυστυχώς δεν φαίνεται να διδάσκεται από τα λάθη του.

« Συνεχίζει το δρόμο της πόλωσης, του διχασμού, των ύβρεων και βέβαια της αγαπημένης του διγλωσσίας. Στην Ελλάδα λαϊκίζει, απειλεί, υπόσχεται λαγούς με πετραχήλια. Στις διεθνείς συναντήσεις συμπεριφέρεται ως το ‘ποντίκι που πλέον ούτε καν βρυχάται’.

Είναι καιρός όμως να συνειδητοποιήσει ότι δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα και η Ελλάδα θα βγει από την κρίση.

» Όσο για τις αναφορές του περί Τσιριμώκων και ‘τοξικού ΠΑΣΟΚ’, τον προτρέπουμε να απευθυνθεί στους πρώην υπουργούς και βουλευτές που μάζεψε, όπως και στις προσκλήσεις του προς τους βουλευτές για αποστασία, με αντάλλαγμα καρέκλες εξουσίας.

» Οφείλει όμως να ξεκαθαρίσει το αν θα ανταποκριθεί στη συνεχή πρόσκληση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλου για τη συγκρότηση ενιαίου μετώπου των πολιτικών δυνάμεων της χώρας, μπροστά στην μεγάλη διαπραγμάτευση για τη βιωσιμότητα του χρέους και την έξοδο από τα μνημόνια».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024