Ευ.Βενιζέλος: Ενίσχυση των δεσμών Ευρώπης – αραβικού κόσμου
Υπέρ της ενίσχυσης των δεσμών ανάμεσα στην Ευρώπη και τον αραβικό κόσμο τάχθηκε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευ.Βενιζέλος, σε δηλώσεις του προσερχόμενος στο Ζάππειο Μέγαρο, όπου διεξάγεται η συνάντηση υπουργών Εξωτερικών ΕΕ - Αραβικού Συνδέσμου.
Υπέρ της ενίσχυσης των δεσμών ανάμεσα στην Ευρώπη και τον αραβικό κόσμο τάχθηκε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευ.Βενιζέλος, σε δηλώσεις του προσερχόμενος στο Ζάππειο Μέγαρο, όπου διεξάγεται η συνάντηση υπουργών Εξωτερικών ΕΕ – Αραβικού Συνδέσμου.
«Στόχος μας είναι να ενισχύσουμε τους δεσμούς ανάμεσα στην Ευρώπη και τον αραβικό κόσμο, που είναι ένας θεμελιώδης στρατηγικός εταίρος για την ευρωπαϊκή πολιτική, ιδίως για την ευρωπαϊκή πολιτική της λεγόμενης Νότιας Γειτονίας» δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.
«Ο αραβικός κόσμος περνά μια πολύ δύσκολη φάση και είναι υποχρέωση της Ευρώπης να βοηθήσει στην ανασυγκρότηση όλων των αραβικών χωρών και στην καλλιέργεια ενός κλίματος ασφάλειας, σταθερότητας, ειρήνης, αλλά και προοπτικής για ευημερία για όλους τους λαούς» επισήμανε ο κ. Βενιζέλος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΕΟΠΥΥ: Υποψήφιος βουλευτής ο αρχηγός του κυκλώματος με τις απάτες – Πώς έστησε «βιομηχανία» με χιλιάδες εικονικές συνταγογραφήσεις
- Συνελήφθη ο κυβερνήτης του ταχύπλοου που βυθίστηκε μετά από πυρκαγιά
- Ο Άγγελος Ποστέκογλου είναι ο νέος προπονητής του Ρονάλντο στην Αλ Νασρ (pic)
- Νέα Αριστερά για υπόθεση Ντόκου: Η πραγματική φάρσα είναι η κυβέρνηση και ο Μητσοτάκης
- «Επικίνδυνα ερασιτεχνική η κυβέρνηση»: Δριμεία επίθεση από την ΕΛΑΣ για το φιάσκο Ντόκου με τους Ρώσους φαρσέρ
- Τσουκαλάς: Κ. Μητσοτάκη, όταν σηκώσετε το τηλέφωνο στις τρεις τα ξημερώματα, τον κ. Ντόκο θα συμβουλευτείτε;
