Αγωνία στη Γαλλία για τον Ντεμπισί, που χάνει μάλλον το Μουντιάλ
Με οκτώ γκολ στον τελευταίο φιλικό αγώνα της -πριν την αναχώρηση για Βραζιλία και το Μουντιάλ- ολοκλήρωσε την προετοιμασία της στα πάτρια εδάφη η εθνικής Γαλλίας. Τραυματίστηκε στο πρώτο μέρος ο Ντεμπισί και έγινε αλλαγή στο ημίχρονο (θα υποβληθεί σε εξετάσεις), με την αγωνία να «χτυπά κόκκινο» για τους «τρικολόρ» καθώς εκφράζονται φόβοι για κάταγμα κνήμης.
Με οκτώ γκολ στον τελευταίο φιλικό αγώνα της -πριν την αναχώρηση για Βραζιλία και το Μουντιάλ- ολοκλήρωσε την προετοιμασία της στα πάτρια εδάφη η εθνικής Γαλλίας.
Ο Ντεσάμπ είδε τους παίκτες του να επικρατούν 8-0 της Τζαμάικας με τον Μπενζεμά να σημειώνει δύο γκολ (38΄& 63΄), όσα και οι Γκριεζμάν (78΄& 90΄), Ματουϊντί (20΄& 66΄), ενώ από ένα τέρμα πέτυχαν οι Ζιρού (53΄) και Καμπάιγ (17΄).
Τραυματίστηκε στο πρώτο μέρος ο Ντεμπισί και έγινε αλλαγή στο ημίχρονο (θα υποβληθεί σε εξετάσεις), με την αγωνία να «χτυπά κόκκινο» για τους «τρικολόρ» καθώς εκφράζονται φόβοι για κάταγμα κνήμης.
Μετά από μία δεκαετία και 20 τίτλους συνολικά, ο Πεπ Γκουαρντιόλα αποφάσισε να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Σίτι στο τέλος της σεζόν. Ο Έντσο Μαρέσκα το φαβορί για τον πάγκο.