Ποτάμι: Κυβέρνηση για τα προεκλογικά τηλεοπτικά παράθυρα, όχι για λύσεις
Για ανακύκλωση γνωστών και αποτυχημένων στελεχών που αποδεικνύει το αδιέξοδο του παλαιοκομματικού συστήματος μιλά ο Σταύρος Θεοδωράκης, σχολιάζοντας τη σύνθεση της νέας κυβέρνησης.
Για ανακύκλωση γνωστών και αποτυχημένων στελεχών που αποδεικνύει το αδιέξοδο του παλαιοκομματικού συστήματος μιλά ο Σταύρος Θεοδωράκης, σχολιάζοντας τη σύνθεση της νέας κυβέρνησης.
Αναλυτικά η δήλωση του επικεφαλής του Ποταμιού:
«Μια κυβέρνηση για τα προεκλογικά τηλεοπτικά παράθυρα και όχι για λύσεις. Η ανακύκλωση γνωστών και αποτυχημένων, σε πολλές περιπτώσεις, στελεχών αποδεικνύει το αδιέξοδο του παλαιοκομματικού συστήματος.
» Η χώρα για να σωθεί πρέπει να φύγει μπροστά αλλά οι κύριοι Σαμαράς και Βενιζέλος αποδεικνύονται απλοί ισορροπιστές, δέσμιοι του παρελθόντος τους και τελικά λάτρεις της ακινησίας.»
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής