Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Φιλική ανατροπή από την Ιαπωνία, τριάρα από Κολομβία

Φιλική ανατροπή από την Ιαπωνία, τριάρα από Κολομβία

Με ανατροπή, η Ιαπωνία κατάφερε να αναδειχτεί νικήτρια, 4-3, της Ζάμπια, σε φιλική αναμέτρηση, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων για το Μουντιάλ 2014 της Βραζιλίας. Οι Ιάπωνες βρέθηκαν να χάνουν με 2-0, πέρασαν μπροστά στο σκορ με 3-2 και αφού δέχτηκαν την ισοφάριση, ο Οκούμπο στο 91' χάρισε το θετικό αποτέλεσμα στην Ιαπωνία.

Με ανατροπή, η Ιαπωνία κατάφερε να αναδειχτεί νικήτρια, 4-3, της Ζάμπια, σε φιλική αναμέτρηση, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων για το Μουντιάλ 2014 της Βραζιλίας. Οι Ιάπωνες βρέθηκαν να χάνουν με 2-0, πέρασαν μπροστά στο σκορ με 3-2 και αφού δέχτηκαν την ισοφάριση, ο Οκούμπο στο 91′ χάρισε το θετικό αποτέλεσμα στην Ιαπωνία.

Στο στάδιο Ρέιμοντ Τζέιμς, στην Τάμπα της Φλόριντα, η Ζάμπια προηγήθηκε με γκολ του Κρίστοφερ Κατόνγκο στο 9, ενώ ο Νέιτα Σινκάλα διαμόρφωσε το 2-0 υπέρ της αφρικανικής ομάδας στο 29ο λεπτό. Με δύο γκολ του Κεϊσούκε Χόντα (40΄ & 75΄) η Ιάπωνες ισοφάρισαν για να δώσει προβάδισμα στη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου ο Σίντζι Καγκάβα στο 73΄. Για το 3-3 της Ζάμπια έδρασε ο Λουμπάμπο Μουσόντα στο 89΄, αλλά ο Γιοσίτο Οκούμπο στις καθυστερήσεις έβαλε τη «σφραγίδα» του στη νίκη της ασιατικής ομάδας.

Η σύνθεση της αντιπάλου της Εθνικής Ελλάδας στον 3ο όμιλο του Μουντιάλ της Βραζιλίας:

ΙΑΠΩΝΙΑ: Νισικάουα, Ναγκατόμο, Ουτσίντα (67′ Χιρόκι Σακάι), Γιοσίντα, Κόνο (60′ Μορισίγκε), Έντο (91′ Αογιάμα), Γιαμαγκούτσι, Χόντα, Καγκάουα (77′ Σαΐτο), Οκαζάκι (60′ Οσάκο), Κακιτάνι (46′ Οκούμπο).

Aνετά και η Κολομβία

Άνετη νίκη, με 3-0, πέτυχε η αντίπαλος της Εθνικής Ελλάδας στον 3ο όμιλο του Μουντιάλ της Βραζιλίας, Κολομβία, επί της Ιορδανίας, σε φιλική αναμέτρηση. Η ομάδα της Λατινικής Αμερικής «χτύπησε» δύο φορές από το σημείο του πέναλτι στο στάδιο Νουέβο Γκασομέτρο του Μπουένος Αϊρες. Σκόρερ της Κολομβίας αναδείχτηκαν οι Τζέιμς Ροντρίγκεθ (42΄ πεν.), Χουάν Κουαδράδο (83΄πεν.) και Φρέντο Γκουαρίν (89΄). Με δέκα παίκτες έμεινε η Ιορδανία στο 82o λεπτό, όταν αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Άνας Μπανί Γιασέν.

Η σύνθεση της αντιπάλου της Εθνικής Ελλάδας στον 3ο όμιλο του Μουντιάλ της Βραζιλίας:

ΚΟΛΟΜΒΙΑ: Οσπίνα, Σούνιγκα (63′ Σαντιάγο Άριας), Σαπάτα, Γέπες (63′ Κάρλος Βαλντές), Αρμέρο, Κάρλος Σάντσες (72′ Κάρλος Σάντσες), Γκουαρίν, Έντγκαρ Άλβαρες (46′ Μπάκα), Χάμες Ροντρίγκες (46′ Κουαδράδο), Ιμπάρμπο, Τεόφιλο Γκουτιέρες (46′ Αντριάν Ράμος).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024