Φοιτητές εξουδετέρωσαν τον ένοπλο που άνοιξε πυρ σε πανεπιστήμιο του Σιάτλ
Χάρη στην επέμβαση των παριστάμενων εξουδετερώθηκε ο ένοπλος που άνοιξε πυρ στο πανεπιστήμιο SPU του Σιάτλ, έχοντας όμως νωρίτερα ήδη δολοφονήσει έναν φοιτητή και τραυματίσει σοβαρά μία κοπέλα. O νεαρός δράστης δεν ήταν φοιτητής στο πανεπιστήμιο.
Χάρη στην επέμβαση των παριστάμενων εξουδετερώθηκε ο ένοπλος που άνοιξε πυρ στο πανεπιστήμιο SPU του Σιάτλ, έχοντας όμως νωρίτερα ήδη δολοφονήσει έναν φοιτητή και τραυματίσει σοβαρά μία κοπέλα.
Ο νεαρός δράστης, ο οποίος έχει ταυτοποιηθεί ως ο 26χρονος Άαρον Ιμπάρα, δεν ήταν φοιτητής στο πανεπιστήμιο.
Ο δράστης εισέβαλε στους χώρους του πανεπιστημίου οπλισμένος με μία καραμπίνα και ένα μαχαίρι και άρχισε να πυροβολεί.
Φοιτητής που βρισκόταν στο σημείο άδραξε την ευκαιρία όταν ο δράστης χρειάστηκε να ξαναγεμίσει το όπλο του. Τότε του επιτέθηκε με σπρέι πιπεριού και πάνω του έπεσαν και οι υπόλοιποι, ακινητοποιώντας τον μέχρι να έρθει η αστυνομία.
Ένας 19χρονος υπέκυψε στα τραύματά του μετά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο και μία 20χρονη βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.
Μια βραδιά στο κέντρο της πόλης γεμάτη τραγούδια, ιστορίες και μουσικές που έχουν καθιερώσει την Μαρία Παπαγεωργίου ως μία από τις σημαντικότερες ερμηνεύτριες και δημιουργούς της γενιάς της.