Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βρέθηκε η «χρυσή τομή» με Τρινκιέρι, η ΕΟΚ ανακοινώνει Κατσικάρη

Βρέθηκε η «χρυσή τομή» με Τρινκιέρι, η ΕΟΚ ανακοινώνει Κατσικάρη

Ο γενικός γραμματέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ), Παναγιώτης Τσαγκρώνης, προανήγγειλε την Παρασκευή πως σε μία... το πολύ δύο ημέρες θα ανακοινωθεί ο νέος Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής ανδρών, εν όψει της συμμετοχής της στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας (30/8-14/9). Η «χρυσή τομή», με τον Ιταλό να είναι έτοιμος να βάλει την υπογραφή του και ν' ανοίξει... χώρο για την ανακοίνωση του αντικαταστάτη του, που δεν θα είναι άλλος από τον Φώτη Κατσικάρη.

Ο γενικός γραμματέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ), Παναγιώτης Τσαγκρώνης, προανήγγειλε την Παρασκευή πως σε μία… το πολύ δύο ημέρες θα ανακοινωθεί ο νέος Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής ανδρών, εν όψει της συμμετοχής της στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας (30/8-14/9).

Μετά από πολύμηνες διαπραγματεύσεις της ΕΟΚ με τον τέως Ομοσπονδιακό, Αντρέα Τρινκιέρι, για τη λύση της συνεργασίας τους, η αλήθεια είναι πως βρέθηκε η «χρυσή τομή», με τον Ιταλό να είναι έτοιμος να βάλει την υπογραφή του και ν’ ανοίξει… χώρο για την ανακοίνωση του αντικαταστάτη του, που δεν θα είναι άλλος από τον Φώτη Κατσικάρη.

Ο Τρινκιέρι, όμως, για να βάλει την υπογραφή του ζήτησε να του καταβληθούν τα χρήματα στα οποία συμφώνησαν οι δύο πλευρές για να λυθεί και τυπικά η συνεργασία. Και σ’ αυτό ακριβώς οφείλεται πλέον η χρονοτριβή, καθώς τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπάρχουν τα χρήματα!

Από τη μία η καθυστέρηση καταβολής της επιχορήγησης από πλευράς Πολιτείας και από την άλλη το γεγονός πως έληξε και ως τώρα δεν έχει ανανεωθεί η πολυετής αποκλειστική χορηγία με την Eurobank, έχουν ως αποτέλεσμα να αναζητά η ΕΟΚ τρόπο για να βρεθεί ένα ποσό έστω που θα δοθεί ως προκαταβολή στον Τρινκιέρι, προκειμένου να βάλει την πολυπόθητη υπογραφή του και να αναλάβει επισήμως ο Φώτης Κατσικάρης.

Στην ομοσπονδία ευελπιστούν ότι θα βρεθεί σύντομα η λύση και θα εξασφαλιστεί το απαραίτητο ποσό, ώστε να δρομολογηθούν οι εξελίξεις.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024