ΗΠΑ: 31χρονος γνώρισε στη μητέρα του την 91χρονη… κοπέλα του
«Ο έρως χρόνια δεν κοιτά» και η περίπτωση του 31χρονου Κάιλι και της 91χρονης Μάρτζορι, που είναι ζευγάρι εδώ και πέντε χρόνια, το επιβεβαιώνει πλήρως. Τα 60 χρόνια που τους χωρίζουν δεν στάθηκε εμπόδιο για να γεννηθεί ο έρωτάς τους. Ο Κάιλι, μάλιστα, δε δίστασε να γνωρίσει την... κοπέλα του στην 50χρονη μητέρα του.
«Ο έρως χρόνια δεν κοιτά» και η περίπτωση του 31χρονου Κάιλι και της 91χρονης Μάρτζορι, που είναι ζευγάρι εδώ και πέντε χρόνια, το επιβεβαιώνει πλήρως.
Τα 60 χρόνια που τους χωρίζουν δεν στάθηκε εμπόδιο για να γεννηθεί ο έρωτάς τους.
Ο Κάιλι από τη Γεωργία δήλωσε ότι αυτό που τον τράβηξε στη σύντροφό του είναι οι ρυτίδες της και η φυσικότητά της.
«Σε κάποιους αρέσουν οι ξανθιές, σε άλλους οι μελαχρινές. Εμένα μου αρέσουν οι ηλικιωμένες» λέει, τονίζοντας ότι δεν του αρέσουν καθόλου οι γυναίκες που καταφεύγουν στις πλαστικές.
Η πρώτη γνωριμία τους έγινε το 2009 σε βιβλιοπωλείο όπου εργαζόταν η 91χρονη και αμέσως της ζήτησε το τηλέφωνό της.
Η Μάρτζορι ήταν μόνη 37 χρόνια από τότε που χώρισε με τον πατέρα των έξι παιδιών της.
Ο Κάιλι, μάλιστα, δε δίστασε να γνωρίσει την… κοπέλα του στην 50χρονη μητέρα του.
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Μαρία Ναυπλιώτου, Δημήτρης Καταλειφός, Αναστάσης Ροϊλός και Σταύρος Σβήγκος, πλαισιωμένοι από έναν δυναμικό 17μελή Χορό.