Κώστας και Αντώνης τα είπαν στο σπίτι του Κωνσταντίνου Καραμανλή
Ο ιδρυτής της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής... έφερε πιο κοντά το βράδυ της Πέμπτης, λίγες ημέρες μετά τις ευρωεκλογές, τους Αντώνη Σαμαρά και Κώστα Καραμανλή.
Ο ιδρυτής της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής… έφερε πιο κοντά το βράδυ της Πέμπτης, λίγες ημέρες μετά τις ευρωεκλογές, τους Αντώνη Σαμαρά και Κώστα Καραμανλή.
Στην οικία του ιδρυτή της ΝΔ και «πατριάρχη» της ελληνικής κεντροδεξιάς, οι κ.κ. Σαμαράς και Καραμανλής παρακάθισαν σε «κλειστό» δείπνο και ουσιαστικά συνομίλησαν πολιτικά και απευθείας έπειτα από περίπου επτά μήνες.
Η επιλογή του πρώην υπουργού Αχιλλέα Καραμανλή να καλέσει τους δυο πολιτικούς ήταν μια συμβολική κίνηση και εντάσσεται στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλει η οικογένεια να μεταδοθεί ένα μήνυμα ενότητας στους ψηφοφόρους της κεντροδεξιάς.
Στο δείπνο που έγινε στην Πολιτεία, εκτός από τους κκ. Σαμαρά και Καραμανλή, παρακάθησαν ο Κώστας Καραμανλής, υιός του Αχιλλέα, ο ελληνοαμερικανός πρώην διοικητής του ΝΑΤΟ, ναύαρχος Τζέιμς Σταυρίδης που είναι και πρύτανης της Νομικής και Διπλωματικής Σχολής Φλέτσερ του Πανεπιστημίου Ταφτς στη Βοστώνη, αλλά και ο πρώην υπουργός και «αλεπού» της ελληνικής διπλωματίας, Πέτρος Μολυβιάτης.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής
Τέλος στην αγωνία για χιλιάδες υποψηφίους καθώς ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής για τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας. Πού θα δείτε τα αποτελέσματα