Την απόκτηση του Κώστα Θεοδωρόπουλου, ο οποίος αγωνιζόταν στα Χανιά, ανακοίνωσε ο Αστέρας Τρίπολης. Ο 24χρονος τερματοφύλακας, ο οποίος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, προέρχεται από μία πολύ καλή σεζόν στη Β’ Εθνική με την κρητική ομάδα, ενώ έχει φορέσει και τρεις φορές τη φανέλα της Εθνικής Νέων. Στο παρελθόν έχει παίξει επίσης σε Ιωνικό, Δόξα Δράμας, Οικονόμο Τσαριτσάνης και Τοξότη Λάρισας, μετρώντας συνολικά 84 συμμετοχές στα εθνικά πρωταθλήματα.
Το Art Project Space παρουσιάζει την Πέμπτη 7 Μαΐου τη συλλεκτική έκδοση Πειρατές, με πρωτότυπα χαρακτικά του Νίκου Κυριακόπουλου. Εκεί όπου η τέχνη είναι τρόπος ζωής
Άστον Βίλα και Φράιμπουργκ θα παίξουν στον τελικό του Europa League, ο οποίος θα γίνει στην Κωνσταντινούπολη, συγκεκριμένα στο γήπεδο Μπεσίκτας. Πότε θα διεξαχθεί.
Νίκησαν και στις ρεβάνς των ημιτελικών η Ράγιο Βαγεκάνο και η Κρίσταλ Πάλας, οι Ισπανοί εκτός έδρας με 1-0 την Στρασμπούρ και οι Αγγλοι 2-1 την Σαχτάρ Ντόνετσκ στην έδρα τους.
Απόλυτη κυρίαρχος του αγώνα επί 40 λεπτά, η ΑΕΚ νίκησε εύκολα την κάτοχο του τροπαίου Μάλαγα (78-65) και προκρίθηκε στον τελικό του BCL όπου θα αντιμετωπίσει τη Ρίτας.