Συναντήσεις Τσίπρα με Σουλτς, Κέλερ και Φέρχοφστατ στις Βρυξέλλες
Πρωτοβουλία διαλόγου για το τοπίο που διαμορφώνεται στην ΕΕ με βάση τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών, αλλά και τις εξελίξεις για την ανάδειξη νέου προέδρου της Κομισιόν αναλαμβάνει ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος μεταβαίνει στις Βρυξέλλες για να συναντηθεί με τους συνυποψήφιους του για την προεδρία Μάρτιν Σουλτς, Σκα Κέλερ και Γκι Φέρχοφστατ.
Πρωτοβουλία διαλόγου για το τοπίο που διαμορφώνεται στην ΕΕ με βάση τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών, αλλά και τις εξελίξεις για την ανάδειξη νέου προέδρου της Κομισιόν αναλαμβάνει ο Αλέξης Τσίπρας.
Στο πλαίσιο αυτό, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα μεταβεί στις Βρυξέλλες, όπου την Τρίτη, 3 Ιουνίου, θα συναντηθεί με τους συνυποψήφιους του για την προεδρία της Επιτροπής, Μάρτιν Σουλτς, Σκα Κέλερ και Γκι Φέρχοφστατ.
Οι συναντήσεις θα γίνουν στα γραφεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
Επ’ ευκαιρία της επίσκεψής του στις Βρυξέλλες, ο ο Αλέξης Τσίπρας θα συναντηθεί και με τον πρόεδρο του Κόμματος Ευρωπαϊκής Αριστεράς Πιέρ Λοράν, την πρόεδρο της Ευρωομάδας της Αριστεράς GUE/NGL Γκάμπι Τσίμερ, τον επικεφαλής των Pοdemos Πάμπλο Ιγκλέσιας και τον πρόεδρο του κόμματος «Αριστερά Οικολογία και Ελευθερία» Νίκι Βέντολα.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής
Τέλος στην αγωνία για χιλιάδες υποψηφίους καθώς ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής για τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας. Πού θα δείτε τα αποτελέσματα