Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ταξίμ: Μέχρι κι ο αστυνομικός διευθυντής συνέλαβε, από το γιακά, δύο παιδιά

Ταξίμ: Μέχρι κι ο αστυνομικός διευθυντής συνέλαβε, από το γιακά, δύο παιδιά

Δύο παιδιά συνέλαβε από τον... γιακά ο ίδιος ο αστυνομικός διευθυντής της περιφέρειας γύρω από την Ταξίμ κατά τη διάρκεια των επεισοδίων του Σαββάτου. Συνολικά συνελήφθησαν περίπου 120 διαδηλωτές στην «επέτειο» της εξέγερσης εναντίον του Ερντογάν. Η προσέλευση των διαδηλωτών δεν έφτασε την πλημμύρα χιλιάδων που είχαν κατακλύσει τους δρόμους πέρυσι, αλλά οι αρχές είχαν αποκλείσει από νωρίς την πλατεία και απέδειξαν και στην πράξη την πρόθεσή τους για «σκληρή απάντηση» απέναντι στις κινητοποιήσεις.

Δύο παιδιά συνέλαβε από τον… γιακά ο ίδιος ο αστυνομικός διευθυντής της περιφέρειας γύρω από την Ταξίμ κατά τη διάρκεια των επεισοδίων του Σαββάτου. Συνολικά συνελήφθησαν περίπου 120 διαδηλωτές στην «επέτειο» της εξέγερσης εναντίον του Ερντογάν.

Η προσέλευση των διαδηλωτών δεν έφτασε την πλημμύρα χιλιάδων που είχαν κατακλύσει τους δρόμους πέρυσι, αλλά οι αρχές είχαν αποκλείσει από νωρίς την πλατεία και απέδειξαν και στην πράξη την πρόθεσή τους για «σκληρή απάντηση» απέναντι στις κινητοποιήσεις.

Όπως μεταδίδει η Hurriyet, ο αστυνομικός διευθυντής του Μπέιογλου (του διαμερίσματος της Κωνσταντινούπολης στο οποίο βρίσκεται η Ταξίμ και η Λεωφόρος του Πέραν) έπεσε στη «μάχη» με τους διαδηλωτές και συνέλαβε δύο παιδιά.

Οι δύο «ταραξίες», τους οποίους ο αστυνομικός διευθυντής Ουνάλ Αλτινέρ έπιασε από το γιακά, βρίσκονταν μπροστά από τα γραφεία του κόμματος του Ερντογάν, ψηλά στη Λεωφόρο του Πέραν.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024