Διευρυμένο Εθνικό Συμβούλιο των ΑΝΕΛ στις 14 και 15 Ιουνίου
Διευρυμένο Εθνικό Συμβούλιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων θα πραγματοποιηθεί στις 14 - 15 Ιουνίου, με σκοπό την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος και την αναδιοργάνωση του κόμματος, όπως δήλωσε ο Πάνος Καμμένος μετά τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής των ΑΝΕΛ.
Διευρυμένο Εθνικό Συμβούλιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων θα πραγματοποιηθεί στις 14 – 15 Ιουνίου, με σκοπό την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος και την αναδιοργάνωση του κόμματος, όπως δήλωσε ο Πάνος Καμμένος μετά τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής των ΑΝΕΛ.
«Νομίζω ότι τα συμπεράσματα τα οποία βγήκαν σε συνδυασμό με μία συνεδρίαση που θα γίνει την άλλη εβδομάδα με ειδικούς τεχνικούς για την πολιτική ανάλυση, ιδίως για τις διαρροές ψηφοφόρων προς την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ και της Χρυσής Αυγής, θα βοηθήσουν ώστε να μπορέσουμε τις επόμενες μέρες να καθορίσουμε την τακτική μας» δήλωσε ο κ. Καμμένος.
Ερωτηθείς για βουλευτές που μιλούν για ευθύνες της ηγεσίας και για την κριτική για έλλειψη στήριξης από το κόμμα, ο κ. Καμμένος απάντησε: «Ακούστε κάτι, στήριξη δεν είχε κανείς, ούτε η κ. Χρυσοβελώνη, ούτε ο κ. Κουίκ, ούτε ο κ. Χαϊκάλης, ούτε ο κ. Καπερνάρος. Από τα επτά εκατομμύρια ευρώ του προϋπολογισμού του κράτους για τις εκλογές επετράπη να δοθούν στους ΑΝΕΛ 52.000 ευρώ και αυτά τα χρήματα ήταν μπλοκαρισμένα στην τράπεζα. Οικονομική στήριξη λοιπόν δεν υπήρχε.»
Ο κ. Καμμένος έκανε λόγο για «τεράστιο πόλεμο» κατά του κόμματος. «Η κυβέρνηση είχε ως στόχο να μην μπουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στην Ευρωβουλή. Τους διαψεύσαμε. Η δύναμή μας στην επόμενη Βουλή θα είναι ακόμα μεγαλύτερη» συμπλήρωσε.
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής