Φωτιά στο Σπήλαιο της Γεννήσεως στη Βηθλεέμ
Μικρές ζημιές υπέστη την Τρίτη το Σπήλαιο της Γεννήσεως του Ιησού στη Βηθλεέμ λόγω πυρκαγιάς που ξέσπασε από πεσμένο καντήλι.
Μικρές ζημιές υπέστη την Τρίτη το Σπήλαιο της Γεννήσεως του Ιησού στη Βηθλεέμ λόγω πυρκαγιάς που ξέσπασε από πεσμένο καντήλι.
Ο κυβερνήτης της Βηθλεέμ Αμντέλ-Φατάχ Χαμαγιέλ δήλωσε ότι η μικρή φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα και έκαψε κουρτίνες που κρέμονταν από τους τείχους.
Η πυρκαγιά έγινε αντιληπτή όταν ένας φρουρός μύρισε καπνό να βγαίνει από το σπήλαιο στο οποίο οι χριστιανοί πιστεύουν ότι γεννήθηκε ο Ιησούς. Η σπηλιά βρίσκεται κάτω από τη Βασιλική της Γέννησης που έχτισε ο Μέγας Κωνσταντίνος τον 4ο αιώνα.
Ο Πάπας Φραγκίσκος επισκέφθηκε τη βασιλική το Σάββατο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΟΗΕ: Ιστορικό «ναι» σε ψήφισμα για την κλιματική αλλαγή – Οι οχτώ χώρες που είπαν «όχι»
- Ο Κουτλουάι μίλησε για τον Μπαρτζώκα τον ημιτελικό με τη Φενέρ και τη διαχείριση πίεσης στο Final Four
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Live η συζήτηση στη Βουλή για τη σύσταση προανακριτικής για Λιβανό, Αραμπατζή
- Υποκλοπές: ο εξευτελισμός του κράτους δικαίου και των θεσμών συνεχίζεται
- NBA: Έκαναν το 1-1 οι Θάντερ κόντρα στους Σπερς
- Airbnb: Ανοδικά κινείται η ζήτηση στη βραχυχρόνια μίσθωση, αυξάνονται οι τιμές στα καταλύματα





