Εκτροχιασμός τρένου στην Ινδία με δεκάδες νεκρούς και τραυματίες
Τουλάχιστον 40 άτομα σκοτώθηκαν, όταν τρένο εκτροχιάστηκε και έπεσε πάνω σε σταματημένη αμαξοστοιχία, στη βόρειο Ινδία. Περισσότεροι από 100 άνθρωποι τραυματίστηκαν, ανάμεσά τους ο οδηγός και ο συνοδηγός του τρένου, οι οποίοι νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.
Τουλάχιστον 40 άτομα σκοτώθηκαν, όταν τρένο εκτροχιάστηκε και έπεσε πάνω σε σταματημένη αμαξοστοιχία, στη βόρειο Ινδία.
Το τρένο-express δεν κατάφερε να σταματήσει και έπεσε σε αμαξοστοιχία σε σταθμό στο κρατίδιο Ούταρ Πραντές.
Έξι από τα βαγόνια εκτροχιάστηκαν.
Οι διασώστες προσπαθούν να απελευθερώσουν ανθρώπους που έχουν παγιδευτεί στα συντρίμμια.
Τουλάχιστον 100 άνθρωποι τραυματίστηκαν, ανάμεσά τους ο οδηγός και ο συνοδηγός του τρένου, οι οποίοι νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.
Ο σταθμάρχης εξαφανίστηκε μετά το δυστύχημα και αναζητείται από τις αρχές.
Ο Ναρέντρα Μόντι, ο οποίος ορκίζεται πρόεδρος της Ινδίας σήμερα, Δευτέρα, εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων, με μήνυμά του στο Twitter.
Ατυχήματα σημειώνονται συχνά στο σιδηροδρομικό δίκτυο της Ινδίας, όπου το δίκτυο βρίσκεται σε κακή κατάσταση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Ρόδρι υποβλήθηκε σε επέμβαση στη μέση – Η ανακοίνωση της Μάντσεστερ Σίτι
- Τσουκαλάς: Η ΝΔ είναι η μόνη πολιτική δύναμη που δεν θέλει την πραγματική αναθεώρηση του άρθρου 86
- Η συνταγματική αναθεώρηση ράγισε (κι άλλο) την πολιτική βιτρίνα Μητσοτάκη
- Από Στινγκ έως Μπιλ Γκέιτς: Γιατί οι εκατομμυριούχοι δεν αφήνουν κληρονομιά στα παιδιά τους
- Η Gen Z θέλει να ζήσει το αμερικανικό όνειρο – Αλλά αντί για δουλειά ή ασφαλείς επενδύσεις, επιλέγει τζόγο
- «Κίνηση ομαλότητας» βάφτισε ο Άδωνις την τοποθέτηση ΔΣ στον ΠΙΣ


