Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εκδήλωση για την «Ενδυνάμωση Οικογενειών Ατόμων με Ψυχική Νόσο»

Εκδήλωση για την «Ενδυνάμωση Οικογενειών Ατόμων με Ψυχική Νόσο»

Η ΚΙΝΑΨΥ διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Ενδυνάμωση Οικογενειών Ατόμων με Ψυχική Νόσο», την Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014, στο Αμφιθέατρο του Αθήνα 984 στο Γκάζι, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Προεδρίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και του υπουργείου Υγείας.

Η ΚΙΝΑΨΥ, Κίνηση Αδελφών Ατόμων με Προβλήματα Ψυχικής Υγείας, διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Ενδυνάμωση Οικογενειών Ατόμων με Ψυχική Νόσο», την Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014 (15:00 – 19:30), στο Αμφιθέατρο του Αθήνα 984 στο Γκάζι (Τεχνόπολη, Μετρό Κεραμικός) υπό την αιγίδα της Ελληνικής Προεδρίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και του υπουργείου Υγείας, στο πλαίσιο του συνεδρίου της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Οικογενειών ατόμων με Ψυχική Νόσο EUFAMI.

Στόχος της ημερίδας είναι να αναδειχθούν οι καλές πρακτικές των συλλόγων οικογενειών και των υπηρεσιών ψυχικής υγείας, και οι οικογένειες να αναπτύξουν τις γνώσεις τους και τις γνωριμίες τους στα πλαίσια ενός συλλόγου.

Εκπρόσωποι συλλόγων Οικογενειών από την Ελλάδα και την Ευρώπη, άτομα με ψυχιατρική εμπειρία αλλά και έμπειροι επαγγελματίες ψυχικής υγείας θα καταθέσουν την εμπειρία τους στις εξής θεματολογίες:

  • Το διεθνές Περιβάλλον για τους Φροντιστές, : Η προσέγγιση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τους Φροντιστές, πώς το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο μπορεί να επηρεάσει την πολιτική για την υγεία,
  • Τα Δικαιώματα ατόμων με Ψυχική Νόσο και των Οικογενειών τους στην Ελλάδα,
  • Δομές Ψυχικής Υγείας χαμηλού κόστους: Η συμβολή της τεχνολογίας,
  • Πρώιμη παρέμβαση σε αδέλφια ατόμων με προβλήματα ψυχικής υγείας-το ειδικό εξωτερικό ιατρείο πρώιμης παρέμβασης του Αιγινητείου Νοσοκομείου,
  • Υποστηρικτικό περιβάλλον: Μια συμπληρωματική θεραπεία,
  • Η Ορθομοριακή Ιατρική για την Ψυχική Υγεία.

health.in.gr

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024