Το αυτονόητο ζητά ο Αλβέρτης από τους παίκτες του στο ΣΕΦ
Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης αν και γνωρίζει όπως είπε τη δυσκολία του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ ζητά από τους παίκτες του το αυτονόητο, δηλαδή τη νίκη. Παράλληλα ο τεχνικός των «πρασίνων» τόνισε ότι η σειρά των τελικών των πλέι οφ της Α1 μπάσκετ έχει πολύ δρόμο ακόμα.
Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Τζέιμς Γκιστ στον δεύτερο τελικό.
Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης αν και γνωρίζει όπως είπε τη δυσκολία του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ ζητά από τους παίκτες του το αυτονόητο, δηλαδή τη νίκη. Παράλληλα ο τεχνικός των «πρασίνων» τόνισε ότι η σειρά των τελικών των πλέι οφ της Α1 μπάσκετ έχει πολύ δρόμο ακόμα.
«Έχουμε κάνει το 1-0, αλλά η σειρά των τελικών ακόμη είναι στην αρχή της. Πηγαίνουμε στο ΣΕΦ για τον δεύτερο τελικό και ο στόχος δεν μπορεί παρά να είναι το αυτονόητο για κάθε ομάδα που μπαίνει στο γήπεδο. Θέλουμε το θετικό αποτέλεσμα, γνωρίζοντας ότι έχουμε μπροστά μας έναν πολύ δυνατό αγώνα. Όπως κάθε φορά θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για το θετικό αποτέλεσμα και θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Φράγκι.
Απ’ την πλευρά των παικτών, ο Αντώνης Φώτσης σημειώνει: «Πηγαίνουμε προς τον δεύτερο τελικό, αυτή τη φορά στο ΣΕΦ και ξέρουμε ότι θα πρέπει να παίξουμε καλύτερα από ότι στον πρώτο τελικό στο ΟΑΚΑ. Είναι σημαντική η πρώτη νίκη, αλλά ο τίτλος δεν κρίνεται στη μία νίκη. Μπαίνοντας στο γήπεδο, στόχος δεν μπορεί να είναι άλλος από το θετικό αποτέλεσμα, οπότε με αυτό στο μυαλό μας και με το ότι έχουμε να κάνουμε με μία ποιοτική ομάδα, η οποία επιπλέον θα παίζει στην έδρα της, ξέρουμε ότι πρέπει να προσπαθήσουμε και στα 40 λεπτά της αναμέτρησης για τη νίκη».
Αναμονή ως την τελευταία στιγμή για Γκιστ
Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Τζέιμς Γκιστ στον αυριανό δεύτερο τελικό της Α1 μπάσκετ, μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, στο ΣΕΦ. Ο Αμερικανός φόργουορντ των «πρασίνων» συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τράβηγμα στον οπίσθιο μηριαίο και έμεινε εκ νέου εκτός προπονητικού προγράμματος, όμως ο Φραγκίσκος Αλβέρτης είναι αποφασισμένος να τον περιμένει και θα λάβει την τελική του απόφαση αύριο.
Μια νέα επιστημονική μελέτη αποκαλύπτει ότι μια απλή αλλαγή στη διατροφή μπορεί να μειώσει τις θερμίδες που καταναλώνουμε, χωρίς να χρειαστεί να μικρύνουν οι μερίδες σας.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Η… τρέλα διαρκείας που ακούει στο όνομα Μπόντο Γκλιμτ συνεχίζεται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με τη νορβηγική ομάδα να σαρώνει 3-0 τη Σπόρτινγκ στο πρώτο ματς και να ετοιμάζεται για οκτάδα!
Πλέον ο τίτλος στο Challenge Cup Γυναικών θα κριθεί την Τετάρτη (18/3, 19:00) στο κλειστό της Γλυφάδας, όπου ο Παναθηναϊκός θέλει νίκη με 3-0 ή 3-1 σετ επί των Ιταλίδων για να κατακτήσει το τρόπαιο.
Ο Αλ-Κελαϊφί σκόπευε να επιστρέψει στο Παρίσι από τη Ντόχα όπου βρίσκεται για να δει από κοντά τον αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν απέναντι στην Τσέλσι, όμως εγκλωβίστηκε λόγω των γεγονότων στη Μ. Ανατολή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας