Σαμαράς: Η κυβέρνηση άντεξε στις ακραίες επιθέσεις
Η κυβέρνηση άντεξε στις ακραίες επιθέσεις, δήλωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών. Συμπλήρωσε ότι η κυβέρνηση έλαβε το μήνυμα για αλλαγές, ωστόσο η κοινωνία απέρριψε την ανατροπή που προωθούσε ο ΣΥΡΙΖΑ.
Η κυβέρνηση άντεξε στις ακραίες επιθέσεις, δήλωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών. Συμπλήρωσε ότι η κυβέρνηση έλαβε το μήνυμα για αλλαγές, ωστόσο η κοινωνία απέρριψε την ανατροπή που προωθούσε ο ΣΥΡΙΖΑ.
«Έχω γυρίσει όλη την χώρα, γνωρίζω τι πρέπει να αλλάξει, και θα αλλάξει γρήγορα» σημείωσε ο πρωθυπουργός, προσθέτοντας ότι απέτυχε ο χαρακτήρας δημοψηφίσματος που επιχείρησε να δώσει η αξιωματική αντιπολίτευση στις ευρωεκλογές.
«Το σύνθημα ‘σήμερα ψηφίζουμε, αύριο φεύγουν’ έπεσε στο κενό» πρόσθεσε.
Ανέφερε ότι «μέσα στην τρικυμία της κρίσης, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπόρεσε να αυξήσει καν τα ποσοστά του από τις τελευταίες εθνικές εκλογές. Και μετά ήθελαν και πρόωρες εκλογές;».
Συνέχισε λέγοντας ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «παίρνει το πολύ δύο μόνο από τις 13 περιφέρειες, ελάχιστες από τις 52 πρωτεύουσες νομών, όπως και ελάχιστους από τους 66 δήμους του λεκανοπεδίου».
«Η κυβέρνηση παραμένει εγγυητής για τη σταθερότητα και την ομαλή πορεία της χώρας, και συνεχίζει με ακόμα πιο γρήγορους ρυθμούς, για να βγάλει τη χώρα από την κρίση και από τα μνημόνια» σημείωσε ο κ. Σαμαράς, προσθέτοντας ότι το εκλογικό αποτέλεσμα απέτρεψε τον εφιάλτη, να γυρίσει η χώρα πίσω στην περιπετεια.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Ενισχύονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις – Ενεργοποιήθηκε η ομάδα Δευκαλίων του ΓΕΕΘΑ
- Παραγουάη – Γαλλία 0-1: Στην 8άδα με Εμπαπέ (vid)
- Ανεξέλεγκτη η φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Αναφορές ότι οι φλόγες έχουν τυλίξει κατοικίες και βιομηχανικές μονάδες [βίντεο]
- ΗΠΑ: Ο Τραμπ δηλώνει ότι ο Νετανιάχου «ξέρει ποιος είναι το αφεντικό»
- Άνοιξε το σκορ η Γαλλία με πέναλτι του Εμπαπέ (vid)
- Ωραιόκαστρο: Νέο μήνυμα από το 112 – «Αν βρίσκεστε στην Ανθούπολη, απομακρυνθείτε προς το γήπεδο της Λητής»