Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Κατσουράνης παραδέχθηκε το λάθος του στο επεισόδιο με Μανιάτη

Ο Κατσουράνης παραδέχθηκε το λάθος του στο επεισόδιο με Μανιάτη

Στο περιθώριο του δείπνου που παραχώρησε η ΕΠΟ στους διεθνείς ποδοσφαιριστές το βράδυ της Πέμπτης, ο Κώστας Κατσουράνης ζήτησε συγγνώμη από τον Γιάννη Μανιάτη για το περιστατικό που έγινε στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Ολυμπιακό στην Τούμπα. Ο εκ των αρχηγών της Εθνικής, παραδέχθηκε ότι έκανε λάθος, αναλαμβάνοντας την ευθύνη για το επεισόδιο, βάζοντας με αυτόν τον τρόπο τέλος στην παρεξήγηση που «ταλαιπωρεί» το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, λίγες ημέρες πριν την αναχώρηση για το Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Στο περιθώριο του δείπνου που παραχώρησε η ΕΠΟ στους διεθνείς ποδοσφαιριστές το βράδυ της Πέμπτης, ο Κώστας Κατσουράνης ζήτησε συγγνώμη από τον Γιάννη Μανιάτη για το περιστατικό που έγινε στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Ολυμπιακό στην Τούμπα.

Ο εκ των αρχηγών της Εθνικής, παραδέχθηκε ότι έκανε λάθος, αναλαμβάνοντας την ευθύνη για το επεισόδιο, βάζοντας με αυτόν τον τρόπο τέλος στην παρεξήγηση που «ταλαιπωρεί» το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, λίγες ημέρες πριν την αναχώρηση για το Μουντιάλ της Βραζιλίας.

«Μιλήσαμε πάρα πολύ γι΄αυτό. Θεωρώ ότι έγινε ένα λάθος, από όλους μας, εγώ ως ένας από τους αρχηγούς της Εθνικής, σαν δεύτερος αρχηγός της Εθνικής ή τέλος πάντων ένας από τους δύο παλιούς της ομάδας, που είμαστε εδώ από το 2004, θεωρώ ότι έχω μεγάλη ευθύνη, έκανα λάθος, το εξήγησα στον Γιάννη πάρα πολλές φορές και νομίζω το κατάλαβε και συνεχίζουμε όπως πρέπει να συνεχίσουμε», είπε ο Κατσουράνης και συνέχισε:

«Να είμαστε όλοι μαζί, στο ποδόσφαιρο αυτά συμβαίνουν. Κάποιες στιγμές χάνεις τον έλεγχο και θεωρώ ότι όλα αυτά τα χρόνια, από το 2003 που έχω κάνει ντεμπούτο στην Εθνική, ποτέ δεν είχα τέτοιο πρόβλημα. Στο ποδόσφαιρο συμβαίνει κι αυτό οπότε θα συνεχίσουμε όπως ήμασταν πριν κι όπως ήμασταν πάντα, σχεδόν».

Τέλος αναφερόμενος στην πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής προσέθεσε:

«Νιώθω χαρά είναι η πρώτη μέρα που μαζευτήκαμε και είμαι πολύ χαρούμενος που θα ξεκινήσουμε αυτό το ταξίδι. Και θα δούμε που θα μας οδηγήσει. Θα κάνουμε όλα αυτά που κάνουμε τα τελευταία δέκα δώδεκα χρόνια, θα τα δώσουμε όλα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, όλη την ψυχή μας θα την καταθέσουμε, και νομίζω ότι μπορούμε να καταφέρουμε κάτι κι αυτό είναι το μήνυμα που έτσι κι αλλιώς έχει περάσει η ομάδα όλα αυτά τα χρόνια και αυτό θέλουμε να κάνουμε και στην Βραζιλία», κατέληξε.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024