Την πρώτη φορά στο Facebook θα μοιράζεστε μόνο με «φίλους»
«Είναι πολύ χειρότερο για τον καθένα να μοιραστεί κάτι κατά λάθος με όλους αντί μεταξύ μερικών μόνο φίλων, απ'ότι το αντίστροφο» αναγνώρισε το Facebook. Έτσι στο εξής η προεπιλογή για τις δημοσιεύσεις όλων των νέων μελών θα είναι να κοινοποιούνται μόνο σε όσους ορίζονται από τον χρήστη ως «φίλοι». Μέχρι τώρα, η προεπιλογή ήταν «Δημόσια».
«Είναι πολύ χειρότερο για τον καθένα να μοιραστεί κάτι κατά λάθος με όλους αντί μεταξύ μερικών μόνο φίλων, απ’ότι το αντίστροφο» αναγνώρισε το Facebook. Έτσι στο εξής η προεπιλογή για τις δημοσιεύσεις όλων των νέων μελών θα είναι να κοινοποιούνται μόνο σε όσους ορίζονται από τον χρήστη ως «φίλοι». Μέχρι τώρα, η προεπιλογή ήταν «Δημόσια».
Για τα υπάρχοντα μέλη του Facebook δεν θα γίνει καμία αλλαγή. Όλοι παλαιοί και νέοι χρήστες έχουν την δυνατότητα να αλλάξουν το προεπιλεγμένο κοινό των δημοσιεύσεών τους. Επίσης, οι χρήστες μπορούν να αλλάξουν ακόμα και το ποιοι βλέπουν τις παλιές δημοσιεύσεις τους. Δείτε πως στις Ρυθμίσεις για το Απόρρητο.
Πάντως, το Facebook ανακοίνωσε ότι εκτός από την αλλαγή της default επιλογής για κάθε status update μόνο σε “Friends”, θα διαθέσει σύντομα ένα εργαλείο σε μορφή εφαρμογής με το οποίο τα μέλη του θα μπορούν να επιθεωρήσουν και να αναθεωρήσουν τις επιλογές που αφορούν το κοινό που βλέπει τα προσωπικά τους δεδομένα, όχι μόνο τα post τους αλλά και στοιχεία για την θέση, τον τόπο διαμονής τους, το τηλέφωνό τους και άλλα.
Πρόσφατα, το Facebook πρόσθεσε την δυνατότητα περιορισμού των στοιχείων που αντλούν εφαρμογές τρίτων αξιοποιώντας τις πληροφορίες που υπάρχουν στο σάιτ με το Anonymous Login (που θα πρέπει να υιοθετηθεί από τους developers των app για να μπορεί να αξιοποιηθεί από τους χρήστες).
{{{related}}}
In.gr Τεχνολογία
- Γιάννης Ρίτσος: Γραφή τυφλού
- Έλενα Παπαρίζου – Τάκης Ζαχαράτος: Πώς αποχαιρέτησαν το ΝΟΧ όπου εμφανίζονταν
- ΝΒΑ: Πέρασαν στους ημιτελικούς Τίμπεργουλβς και Νικς, σε Game 7 το Σίξερς-Σέλτικς (vids)
- Εκλογές στο Περού: Υποψήφιος της ριζοσπαστικής Αριστεράς ο πιθανότερος αντίπαλος της Δεξιάς στον δεύτερο γύρο
- Σταχτοδέλφινο στο Αιγαίο: Η σπάνια εμφάνιση μεταξύ Χίου και Ικαρίας
- Φαραντούρης: Το ΠΑΣΟΚ είναι ο μόνος σοβαρός πόλος για τη συσπείρωση των δημοκρατικών δυνάμεων
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας: Δράση με Ολυμπιακός – ΑΕΚ και Ρεάλ – Χάποελ
- Πρωτομαγιά: Ο διπλός συμβολισμός της – Από τη γιορτή της φύσης στους εργατικούς αγώνες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 01.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/greg-rakozy-8xx5BRBYwHY-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442