Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βενιζέλος: Οι πολίτες θα ωθήσουν σε συνεργασία της Κεντροαριστεράς

Βενιζέλος: Οι πολίτες θα ωθήσουν σε συνεργασία της Κεντροαριστεράς

Οι πολίτες με την ψήφο τους την Κυριακή θα ωθήσουν σε συνεργασία τις δυνάμεις της Κεντροαριστεράς, εκτίμησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευ.Βενιζέλος, επαναλαμβάνοντας ότι από τη δική του πλευρά δεν έκλεισε ποτέ την πόρτα της συνεργασίας. Μιλώντας στο ΒΗΜΑ 99,5 αναφέρθηκε και στον Γιώργο Παπανδρέου, λέγοντας ότι τον ενημέρωσε μέσω email ότι θα βρει τρόπο να στηρίξει με σαφήνεια την «Ελιά».

Οι πολίτες με την ψήφο τους την Κυριακή θα ωθήσουν σε συνεργασία τις δυνάμεις της Κεντροαριστεράς, εκτίμησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευ.Βενιζέλος, επαναλαμβάνοντας ότι από τη δική του πλευρά δεν έκλεισε ποτέ την πόρτα της συνεργασίας.

Μιλώντας στο Μega, εκτίμησε μάλιστα ότι τα αποτελέσματα των εκλογών της Κυριακής «θα επηρεάσουν τις συμπεριφορές των κομμάτων» στην πορεία της χώρας και τον επόμενο σταθμό που είναι η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας το 2015.

Σχετικά με το θέμα που δημιουργήθηκε με τις δηλώσεις Σόιμπλε ότι Έλληνας πολιτικός τού πρότεινε να βγει η Ελλάδα από το Ευρώ, ο κ. Βενιζέλος είπε ότι δεν επιθυμεί να υιοθετήσει τις θέσεις Σόιμπλε, αλλά υπενθύμισε ότι «αυτή ήταν η επιχειρηματολογία μας από την αρχή, ότι η χώρα πρέπει να παραμείνει στην Ευρωζώνη».

Υπενθύμισε ότι η διαπραγμάτευση είναι μάχη σώμα με σώμα, γιατί όλες οι χώρες έχουν πολιτικούς καταναγκασμούς, κοινή γνώμη, δικά τους συμφέροντα και Κοινοβούλια.

Το email του Γιώργου Παπανδρέου

Αργότερα, μιλώντας στο BHMA 99,5 ο κ. Βενιζέλος είπε ότι ο κ. Παπανδρέου τού έστειλε email με τον οποίο τον ενημέρωνε ότι θα βρει τρόπο να στηρίξει με σαφήνεια την «Ελιά».
{{{ audio1 }}}
«Και το γεγονός ότι μου έστειλε αυτό το μήνυμα σημαίνει πολλά» είπε, για να προσθέσει ότι στην κεντρική συγκέντρωση της Ελιάς δόθηκε μήνυμα συστράτευσης από όλες τις «φυλές» της παράταξης.

Συμπλήρωσε ότι το ΠΑΣΟΚ προσέρχεται στον β’ γύρο των εκλογών με μεγαλύτερη αισιοδοξία και από καλύτερη αφετηρία από την προηγούμενη Κυριακή.

Ξεκαθάρισε μάλιστα ότι το ΠΑΣΟΚ δεν είναι το μαλακό υπογάστριο της κυβέρνησης και ότι το πρόβλημα το βράδυ των εκλογών θα το έχει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Βενιζέλος αναφέρθηκε και στο θέμα της Χρυσής Αυγής, ζητώντας από όλα τα κόμματα του συνταγματικού τόξου ξεκάθαρη τοποθέτηση «και όχι κλείσιμο του ματιού», όπως χαρακτηριστικά τόνισε.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν., vids)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League - Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024