Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στην Αθήνα η γενική συνέλευση του Συμβουλίου Ευρωπαίων Οδοντιάτρων

Στην Αθήνα η γενική συνέλευση του Συμβουλίου Ευρωπαίων Οδοντιάτρων

Mε την συμμετοχή εκπροσώπων από 31 χώρες, πραγματοποιείται την Παρασκευή 23 και το Σάββατο,  24 Μαΐου, στην Αθήνα, η Γενική Συνέλευση του Συμβουλίου των Ευρωπαίων Οδοντιάτρων (Council Of European Dentists).

Mε την συμμετοχή εκπροσώπων από 31 χώρες, πραγματοποιείται την Παρασκευή 23 και το Σάββατο, 24 Μαΐου, στην Αθήνα, η Γενική Συνέλευση του Συμβουλίου των Ευρωπαίων Οδοντιάτρων (Council Of European Dentists).

Στην διάρκεια των διήμερων εργασιών θα συζητηθούν θέματα που αφορούν τις παροχές στοματικής υγείας στην Ευρώπη, την ασφάλεια των ασθενών, τον έλεγχο των λοιμώξεων στα οδοντιατρεία, την ασφάλεια των οδοντιατρικών υλικών, το περίγραμμα των προγραμμάτων σπουδών των διαφόρων ευρωπαϊκών σχολών με κατεύθυνση την Οδηγία για τα επαγγελματικά προσόντα καθώς και επαγγελματικά θέματα.

Ένα από τα θέματα που θα απασχολήσουν τη συνάντηση των ευρωπαίων οδοντιάτρων είναι και η δημιουργία ηλεκτρονικής κάρτας αναγνώρισης των οδοντίατρων, σύμφωνα με πρόταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Οι εκπρόσωποι του Συμβουλίου των Ευρωπαίων Οδοντιάτρων (ΣΕΟ) θα εξετάσουν το θέμα στην βάση της θέσπισης της κάρτας αυτής ως ηλεκτρονικού επαγγελματικού πιστοποιητικού.

Την Ελλάδα θα εκπροσωπήσουν οι καθηγητές της Οδοντιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ, Κωνσταντίνος Ουλής και Ιωάννης Τζούτζας, που είναι και οι εκπρόσωποι της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας στο ΣΕΟ, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει ο πρόεδρος της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας, Αθανάσιος Κατσίκης.

Ας σημειωθεί ότι για πρώτη φορά διοργανώνεται στην χώρα μας εκδήλωση του ΣΕΟ, το οποίο εκπροσωπεί περισσότερους από 340.000 οδοντιάτρους, μέσω 32 εθνικών Οδοντιατρικών Ομοσπονδιών.

health.in.gr

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024