Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Κασιδιάρης: ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ δεν θα πάρουν από μας ούτε μία ψήφο

Κασιδιάρης: ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ δεν θα πάρουν από μας ούτε μία ψήφο

«Δεν πρόκειται να πάρουν ούτε μία ψήφο, αυτοί που μας οδήγησαν στη φυλακή, ή αυτοί που αποτελούν την ουρά του Σαμαρά, ο ΣΥΡΙΖΑ» είπε ο Ηλίας Κασιδιάρης, μιλώντας σε διακαναλική συνέντευξη Τύπου. Υποστήριξε ότι στελέχη της ΧΑ βρίσκονται στη φυλακή γιατί «η Δικαιοσύνη έχει ποδηγετηθεί από κυβερνητικούς παράγοντες».

«Δεν πρόκειται να πάρουν ούτε μία ψήφο, αυτοί που μας οδήγησαν στη φυλακή, ή αυτοί που αποτελούν την ουρά του Σαμαρά, ο ΣΥΡΙΖΑ» είπε ο Ηλίας Κασιδιάρης, μιλώντας σε διακαναλική συνέντευξη Τύπου.

Σχετικά με την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, που ερευνά η Δικαιοσύνη, και τα στελέχη της που είναι προφυλακισμένα, ο εκπρόσωπος του κόμματος επιτέθηκε φραστικά στον υπουργό Δικαιοσύνης, Χαρ.Αθανασίου, υποστηρίζοντας ότι τα στελέχη της ΧΑ βρίσκονται στη φυλακή εξαιτίας της «σκευωρίας που έχει στηθεί από το παραδικαστικό κύκλωμα του Αθανασίου» και ότι «η Δικαιοσύνη έχει ποδηγετηθεί από κυβερνητικούς παράγοντες».

Επιπλέον, ο Ηλίας Κασιδιάρης εξαπέλυσε επίθεση στον πρωθυπουργό ότι «δεν τολμάει να έρθει στη Βουλή και να δώσει εξηγήσεις», συμπληρώνοντας ότι «η ΧΑ έχει στοιχεία που αν τα φέρει στη Βουλή θα πέσει η κυβέρνηση».

Επιπλέον, κατηγόρησε τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης ότι έχουν αποκλείσει τα στελέχη της ΧΑ, τα οποία, όπως είπε, δεν έχουν λόγο στους τηλεοπτικούς σταθμούς, σημειώνοντας ότι «παρόλ΄ αυτά, η Χρυσή Αυγή, όχι μόνο είναι εδώ, αλλά είναι η μοναδική δύναμη που ανεβαίνει».

Σε ερώτηση σχετικά με το αν η Χρυσή Αυγή θα δώσει κατεύθυνση στους ψηφοφόρους της για τον β΄γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, ο κ. Κασιδιάρης ανέφερε ότι «η Χρυσή Αυγή δεν τους θεωρεί πρόβατα. Έχουν και κρίση και γνώμη».

Σχετικά με τις επαφές της ΧΑ με άλλους πολιτικούς σχηματισμούς στην Ευρώπη και με το κατά πόσο σκοπεύουν να συμπράξουν στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ο Ηλίας Κασιδιάρης ανέφερε ότι η ΧΑ είναι σε επικοινωνία με κάποιους σχηματισμούς, αλλά ότι η επίσημη σύμπραξη θα γίνει μετά τις ευρωεκλογές, «όταν θα έχει καταγραφεί και η εκλογική απήχηση» τους. Προέβλεψε, δε, ότι σε αυτήν τη διαδικασία θα παίξουν καθοριστικό ρόλο η Χρυσή Αυγή και το Εθνικό Μέτωπο της Γαλλίας.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος, σε ερώτηση σχετικά με το πόσους ευρωβουλευτές προβλέπει ότι θα εκλέξει η Χρυσή Αυγή απάντησε «από τρεις έως έξι».

Αθανασίου: Η ΧΑ προσβάλλει τη Δικαιοσύνη για πολιτικά οφέλη

Στις δηλώσεις του Ηλία Κασιδιάρη περί «σκευωρίας που έχει στηθεί στο παραδικαστικό κύκλωμα του Αθανασίου» έδωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης.

«Αντιλαμβάνομαι τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκονται κατηγορούμενοι για εγκληματικές πράξεις, βουλευτές και μέλη της Χρυσής Αυγής» είπε ο Χαράλαμπος Αθανασίου

Και πρόσθεσε: «Έτσι και προκειμένου να αποκομίσουν πρόσκαιρα πολιτικά οφέλη προσβάλλουν για μια ακόμη φορά, βάναυσα τη λειτουργία και την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Αδιανόητο έγκλημα στο Τέξας: Μητέρα σκότωσε τον 3χρονο γιο της και μετά αυτοκτόνησε - «Πες αντίο στον μπαμπά»

Σε παράκρουση η 32χρονη πριν από το δικαστήριο με τον πρώην σύζυγό της για την επιμέλεια του παιδιού - Πυροβολούσε το νυφικό, τις γαμήλιες φωτογραφίες, στο τέλος και το παιδί της - Μετά αυτοκτόνησε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024