Απολύθηκε από τη δουλειά της η γυναίκα που έκανε ρατσιστική χειρονομία σε ισπανικό πρωτάθλημα
Η γυναίκα η οποία συνελήφθη από το φωτογραφικό φακό να κάνει ρατσιστική χειρονομία στον Μαμαντού Κονέ σε αγώνα της τρίτης κατηγορίας της Ισπανίας δεν έμεινε ατιμώρητη.
Η γυναίκα η οποία συνελήφθη από το φωτογραφικό φακό να κάνει ρατσιστική χειρονομία στον Μαμαντού Κονέ σε αγώνα της τρίτης κατηγορίας της Ισπανίας δεν έμεινε ατιμώρητη.
Σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό SER Catalunya, οι υπεύθυνοι στο μουσείο της Μπαρτσελόνα όταν διαπίστωσαν ότι η φωτογραφία της έκανε το γύρο του κόσμου την ενημέρωσαν ότι δεν εργάζεται πλέον εκεί.
Επίσης, η διοίκηση της Γιαγκοστέρα της απαγόρευσε την είσοδο στο γήπεδό της διά βίου.
Η τρελή πορεία του Ολυμπιακού στη Γ’ Εθνική Γυναικών συνεχίζεται, με τις «ερυθρόλευκες» να διαλύουν 11-0 και την Ελπίδα Τρίπολης, φτάνοντας τα 127 γκολ και τις 13/13 νίκες στη σεζόν.
Η Μπαρτσελόνα κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα και η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ισπανίας έσπευσε να την καθησυχάσει ότι θα προσέξουν τον Λαμίν Γιαμάλ στην εθνική. Πλήγμα η απώλεια του Ραφίνια
Η CAF εξέδωσε και νέα ανακοίνωση για το μείζον θέμα του τελικού Μαρόκο - Σενεγάλη, προαναγγέλλοντας... μεταρρυθμίσεις, κάνοντας την κριτική ακόμη πιο έντονη, την ώρα που οι νικητές (στο γήπεδο), συνεχίζουν να στήνουν γιορτές για τον τίτλο που κατέκτησαν.
Νικόλαος Κώτσης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας