Απολύθηκε από τη δουλειά της η γυναίκα που έκανε ρατσιστική χειρονομία σε ισπανικό πρωτάθλημα
Η γυναίκα η οποία συνελήφθη από το φωτογραφικό φακό να κάνει ρατσιστική χειρονομία στον Μαμαντού Κονέ σε αγώνα της τρίτης κατηγορίας της Ισπανίας δεν έμεινε ατιμώρητη.
Η γυναίκα η οποία συνελήφθη από το φωτογραφικό φακό να κάνει ρατσιστική χειρονομία στον Μαμαντού Κονέ σε αγώνα της τρίτης κατηγορίας της Ισπανίας δεν έμεινε ατιμώρητη.
Σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό SER Catalunya, οι υπεύθυνοι στο μουσείο της Μπαρτσελόνα όταν διαπίστωσαν ότι η φωτογραφία της έκανε το γύρο του κόσμου την ενημέρωσαν ότι δεν εργάζεται πλέον εκεί.
Επίσης, η διοίκηση της Γιαγκοστέρα της απαγόρευσε την είσοδο στο γήπεδό της διά βίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Δείτε την απονομή των χάλκινων μεταλλίων στην Αγγλία (vid)
- Αποδοκιμασίες επειδή ο Μπέλιγχαμ έδωσε το πέναλτι στον Σάκα για να κάνει χατ τρικ (vid)
- Τρομερός Εμπαπέ: Έγινε πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Μουντιάλ (vid)
- Γαλλία-Αγγλία 4-6: Απίστευτο ματς, οι Άγγλοι προηγήθηκαν 4-0 και παραλίγο να χάσουν την τρίτη θέση (vids)
- Τουριστικό «μπαμ» λόγω Μουντιάλ
- Στα ύψη η παραοικονομία του Μουντιάλ!
- LIVE: Γαλλία – Αγγλία
- Ισχυρές καταιγίδες πριν τον τελικό του Μουντιάλ: Η πρόγνωση του καιρού για το Ισπανία – Αργεντινή
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ken-cheung-taUfUHLylIo-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442