Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Εθνική Τράπεζα: Σημαντικές διακρίσεις για την Έκθεση ΕΚΕ

Στο πλαίσιο του Θεσμού «BRAVO 2014, Διάλογος για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη», η Έκθεση Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Εθνικής Τράπεζας απέσπασε -για τρίτη συνεχή χρονιά- σημαντικές διακρίσεις. Η Έκθεση Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Εθνικής Τράπεζας διακρίθηκε στις ακόλουθες κατηγορίες: • Διοίκηση & Διακυβέρνηση Βιωσιμότητας (Governance). • Εμπλοκή Συμμετόχων και Ουσιαστικότητα (Materiality). • Εργασιακές Σχέσεις (Labor Relations). […]

Στο πλαίσιο του Θεσμού «BRAVO 2014, Διάλογος για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη», η Έκθεση Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Εθνικής Τράπεζας απέσπασε -για τρίτη συνεχή χρονιά- σημαντικές διακρίσεις.

Η Έκθεση Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Εθνικής Τράπεζας διακρίθηκε στις ακόλουθες κατηγορίες:

• Διοίκηση & Διακυβέρνηση Βιωσιμότητας (Governance).
• Εμπλοκή Συμμετόχων και Ουσιαστικότητα (Materiality).
• Εργασιακές Σχέσεις (Labor Relations).
• Καλύτερος Απολογισμός Συνολικά.

Σε σχετική ανακοίνωση σημειώνεται ότι ο Θεσμός «BRAVO» τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής και του Υπουργείου Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας. Παράλληλα, υποστηρίζεται από το Συμβούλιο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη του ΣΕΒ, το Ελληνικό Δίκτυο για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, το Ελληνοβρετανικό Εμπορικό Επιμελητήριο και το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Η διαδικασία αξιολόγησης των Απολογισμών Βιωσιμότητας στηρίζεται στις αρχές και τους δείκτες που διέπουν το πλαίσιο για την κατάρτιση απολογισμών βιωσιμότητας που έχει αναπτυχθεί από το Διεθνή Οργανισμό Global Reporting Initiative (GRI). Την εγκυρότητα του Θεσμού «BRAVO» πιστοποιούν επίσημες ελεγκτικές εταιρείες, οι οποίες συμμετέχουν και παρακολουθούν όλα τα στάδιά του.

Η βράβευση αυτή επιβεβαιώνει, για μία ακόμα φορά, το υψηλό επίπεδο Εταιρικής Υπευθυνότητας, την οποία η Εθνική Τράπεζα επιδεικνύει, διακρινόμενη για την κοινωνική και περιβαλλοντική της ευαισθησία, τις επιδόσεις της στη διακυβέρνηση, την αγορά και το εργασιακό της περιβάλλον, συνεχίζοντας έτσι, μια παράδοση κοινωνικής προσφοράς 170 και πλέον χρόνων.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024