Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Καλαφάτης: Έκκληση σε όσους απείχαν να συμμετάσχουν στον β’ γύρο
Έκκληση σε όσους Θεσσαλονικείς απείχαν σήμερα από τη διαδικασία των δημοτικών εκλογών να συμμετάσχουν στον δεύτερο γύρο, την ερχόμενη Κυριακή, απηύθυνε ο υποψήφιος δήμαρχος, Σταύρος Καλαφάτης.
Έκκληση σε όσους Θεσσαλονικείς απείχαν σήμερα από τη διαδικασία των δημοτικών εκλογών να συμμετάσχουν στον δεύτερο γύρο, την ερχόμενη Κυριακή, απηύθυνε ο υποψήφιος δήμαρχος, Σταύρος Καλαφάτης.
«Ευχαριστώ ειλικρινά τους Θεσσαλονικείς που μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους. Είναι προφανώς εκείνοι που άκουσαν την πρότασή μας και την αξιολόγησαν σε έναν πολύ σύντομο προεκλογικό αγώνα.
» Καλώ όλους ανεξαιρέτως τους Θεσσαλονικείς την ερχόμενη εβδομάδα να πράξουν το ίδιο: να ακούσουν την πρότασή μας και να την αξιολογήσουν. Την πρόταση για τη Θεσσαλονίκη των επόμενων χρόνων. Θέλω, όμως, να απευθυνθώ και σε εκείνους τους συμπολίτες μας, περίπου τους μισούς, που απείχαν από τη διαδικασία. Τους παρακαλώ να συμμετέχουν ενεργά στην απόφαση για τη Θεσσαλονίκη του μέλλοντός μας» είπε.
Αναφερόμενος στη διοίκηση Μπουτάρη σχολίασε: «Είναι ξεκάθαρο ότι δύο στους τρεις συμπολίτες μας δεν είναι ευχαριστημένοι από το πείραμα Μπουτάρη. Όλες και όλοι πρέπει να μην αφήσουμε να χαθούν άλλα πέντε χρόνια για τη Θεσσαλονίκη. Και κάτι ακόμη: σήμερα οι Έλληνες έδωσαν ένα ηχηρό μήνυμα σε όλους μας. Αυτοί οι οποίοι δεν το κατάλαβαν, ζουν αλλού. Εμείς είμαστε ‘εντάξει’, η πόλη μας θα είναι ‘εντάξει’ και την Κυριακή νομίζω ότι η Θεσσαλονίκη σε όλα της θα είναι ‘εντάξει’».
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου