Ξανά άτυχη η Κυριακοπούλου, έσπασε το κοντάρι της στο Μάντσεστερ
Άτυχη για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες στάθηκε η πρωταθλήτρια του ύψους, Νικόλ Κυριακοπούλου, η οποία τραυματίστηκε στη διάρκεια του μίτινγκ στο Μάντσεστερ της Αγγλίας, όταν έσπασε το κοντάρι της! Ανάλογο ατύχημα η Κυριακοπούλου είχε και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Η Ελληνίδα αθλήτρια, που ήταν νικήτρια του μίτινγκ, είχε το ατύχημα στην τρίτη προσπάθεια, με τον πήχη στα 4,50 μέτρα και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και της έγιναν ράμματα στο χέρι.
Άτυχη για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες στάθηκε η πρωταθλήτρια του ύψους, Νικόλ Κυριακοπούλου, η οποία τραυματίστηκε στη διάρκεια του μίτινγκ στο Μάντσεστερ της Αγγλίας, όταν έσπασε το κοντάρι της! Ανάλογο ατύχημα η Κυριακοπούλου είχε και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.
Η Ελληνίδα αθλήτρια, που ήταν νικήτρια του μίτινγκ, είχε το ατύχημα στην τρίτη προσπάθεια, με τον πήχη στα 4,50 μέτρα και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και της έγιναν ράμματα στο χέρι.
Στην αθλήτρια έγινε ακτινογραφία, ενώ είναι πιθανό να υποβληθεί και σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχει πρόβλημα στον τένοντα.
«Πάλι έσπασε το κοντάρι μου. Χτύπησα αρκετά αυτή τη φορά, αλλά δε… μασάω εγώ από τέτοια. Απλά πεισμώνω περισσότερο» έγραψε στη σελίδα της στο Facebook η Κυριακοπούλου, ανεβάζοντας και μια φωτογραφία από τη στιγμή που της παρέχουν τις πρώτες βοήθειες.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Με κορυφαίους τους Χαϊδεμένος και Μπουζούλα, που σημείωσαν από 14 πόντους έκαστος ο Ολυμπιακός επικράτησε με 72-65 τον Προμηθέα Πατρών και κατέκτησε το 53ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων.
Η ΑΕΚ νίκησε τον Πανιώνιο στη Γλυφάδα με 71-57 του Πανιωνίου για την 25η αγωνιστική GBL και σε περίπτωση που οι «κυανέρυθροι» ηττηθούν από τον Άρη, τότε θα υποβιβαστούν στην Α2 ανδρών.