«Xορταστικό» θέαμα και 3-3 για Ουντινέζε και Σαμπντόρια
Με το «χορταστικό» 3-3, Ουντινέζε και Σαμπντόρια ολοκλήρωσαν τη φετινή χρονιά στο σκουντέτο. Χατ-τρικ πέτυχε για τους γηπεδούχους ο αγέραστος, Αντόνιο Ντι Νατάλε. Όσον αφορά τους γηπεδούχους είχαν ανοίξει το σκορ με τον Οκάκα στο 10' ενώ πήραν το προβάδισμα με γκολ των Εντέρ και Σοριάνο στο 53'και στο 55' αντίστοιχα. Έτσι, Σαμπντόρια και Ουντινέζε τερμάτισαν στην 12η και 13η θέση αντίστοιχα.
Με το «χορταστικό» 3-3, Ουντινέζε και Σαμπντόρια ολοκλήρωσαν τη φετινή χρονιά στο σκουντέτο. Χατ-τρικ πέτυχε για τους γηπεδούχους ο αγέραστος, Αντόνιο Ντι Νατάλε. Όσον αφορά τους γηπεδούχους είχαν ανοίξει το σκορ με τον Οκάκα στο 10′ ενώ πήραν το προβάδισμα με γκολ των Εντέρ και Σοριάνο στο 53’και στο 55′ αντίστοιχα. Έτσι, Σαμπντόρια και Ουντινέζε τερμάτισαν στην 12η και 13η θέση αντίστοιχα.
Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 38ης αγωνιστικής έχουν ως εξής:
Το Art Project Space παρουσιάζει την Πέμπτη 7 Μαΐου τη συλλεκτική έκδοση Πειρατές, με πρωτότυπα χαρακτικά του Νίκου Κυριακόπουλου. Εκεί όπου η τέχνη είναι τρόπος ζωής
Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ κατέστρεψαν 160 καθίσματα και η ΠΑΕ τιμωρήθηκε με πρόστιμο, ενώ ο Παναθηναϊκός με ποινή έδρας για ρίψεις δυο κροτίδων και πέντε πυροτεχνημάτων. Υπάρχει λογική;