Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα... γεροντοπαλίκαρα Βούκιτς και Λίνο «οδήγησαν» τον ΠΑΟΚ

Τα… γεροντοπαλίκαρα Βούκιτς και Λίνο «οδήγησαν» τον ΠΑΟΚ

Με γκολ του Βούκιτς στο 57' ο ΠΑΟΚ νίκησε 1-0 τον Παναθηναϊκό στην «αυλαία» των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ (6η αγωνιστική). Το παιχνίδι, που έγινε κεκλεισμένων των θυρών στην Τούμπα, ήταν αδιάφορο βαθμολογικά, καθώς οι «πράσινοι» έχουν εξασφαλίσει από την περασμένη Τετάρτη την 1η θέση στο «μίνι πρωτάθλημα» που διεξήχθη και την έξοδο στον 3ο προκριματικό του Champions League, ενώ 2ος τερμάτισε ο «δικέφαλος» του Βορρά, που πήρε το εισιτήριο για τα πλέι οφ του Europa League.

Με γκολ του Βούκιτς στο 57′ ο ΠΑΟΚ νίκησε 1-0 τον Παναθηναϊκό στην «αυλαία» των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ (6η αγωνιστική). Το παιχνίδι, που έγινε κεκλεισμένων των θυρών στην Τούμπα, ήταν αδιάφορο βαθμολογικά, καθώς οι «πράσινοι» έχουν εξασφαλίσει από την περασμένη Τετάρτη την 1η θέση στο «μίνι πρωτάθλημα» που διεξήχθη και την έξοδο στον 3ο προκριματικό του Champions League, ενώ 2ος τερμάτισε ο «δικέφαλος» του Βορρά, που πήρε το εισιτήριο για τα πλέι οφ του Europa League.

Το παιχνίδι που είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, είχε αρκετά καλή ποιότητα και σημαντικές φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες. Ηδη από νωρίς φάνηκε πως οι δυο ομάδες απελευθερωμένες από σκοπιμότητες είχαν την διάθεση να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και αυτό αποδείχτηκε στον αγωνιστικό χώρο. Στο 6′ ο ΠΑΟΚ έχασε σημαντική ευκαιρία όταν ο Νάτχο έβγαλε ωραία μπαλιά στον Κουλούρη, κι εκείνος με σουτ σημάδεψε το δεξί κάθετο δοκάρι του Κοτσόλη.

Στο 12′ ο ΠΑΟ ισοφάριζε τα δοκάρια. Ο Ατζαγκούν από τα αριστερά και πλάγια στην άμυνα του ΠΑΟΚ,επιλέγει να πλασάρει τον Γλύκο, στέλνοντας την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα του «Δικεφάλου».

Στο 24΄νέα σημαντική ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό όταν από ενέργεια του Καρέλη ο Μπεργκ με σουτ προσπάθησε να νικήσει τον Γλύκο, ο οποίος με σωτήρια επέμβαση κράτησε το μηδέν για την εστία του. Κάτι ανάλογο έγινε και στο 37΄όταν από σέντρα του Σπυρόπουλου, ο Δώνης μέσα από τη μικρή περιοχή πήρε την κεφαλιά, με τον Γλύκο να διώχνει ενστικτωδώς με τα πόδια την μπάλα πάνω στη γραμμή

Στο 57′ από σέντρα του Λίνο ο Βούκιτς με ωραίο πλασέ ανοίγει το σκορ για τον ΠΑΟΚ δίνοντας έτσι το προβάδισμα στην ομάδα του. Ο Σέρβος όμως δεν έμελλε να χαρεί την επιτυχία του, αφού 11 λεπτά αργότερα αναγκάζονταν να φύγει από το παιχνίδι αναγκαστικά λόγω τραυματισμού.

Ως το τέλος της αναμέτρησης ο ΠΑΟΚ αλλά και ο ΠΑΟ, αποδύθηκαν σε μεγάλη προσπάθεια για ένα γκολ και έφτασαν και οι δυο κοντά σε μια τέτοια επιτυχία αλλά οι τελικές προσπάθειες δεν καρποφόρησαν σε καμιά περίπτωση.

Ο ΠΑΟΚ που στο μεγάλο διάστημα του αγώνα είχε καλή απόδοση, πέτυχε μια δίκαιη νίκη την οποία όμως δεν μπόρεσαν να απολαύσουν οι φίλοι του. Ο ηττημένος ΠΑΟ από την δική του πλευρά, με ανανεωμένη ενδεκάδα είχε καλή παρουσία και μερικές πολύ σημαντικές ευκαιρίες.

Διαιτητής:
Κουτσιαύτης (Άρτας)

Κίτρινες: Νάτχο

ΠΑΟΚ (Γ.Γεωργιάδης): Γλύκος, Ινσαουράλδε, Τζαβέλλας, Κίτσιου, Λίνο, Κάτσε, Λάζαρ (46′ Βούκιτς- 68′ Κατσουράνης), Νάτχο, Σαλπιγγίδης, Στοχ και Κουλούρης (82′ Σκόνδρας).

Παναθηναϊκός (Γ.Αναστασίου):
Κοτσόλης, Σπυρόπουλος, Κουτρουμπής, Λαγός (78′ Μέντες), Μαρινάκης (84′ Χουχούμης), Δώνης (74′ Κλωναρίδης), Ρισβάνης, Ατζαγκούν, Καρέλης, Ζέκα και Μπεργκ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024