Συλλήψεις γυναικών που εργάζονταν παράνομα ως νοσοκόμες στην Πάτρα
Έξι γυναίκες που εργάζονταν παράνομα ως αποκλειστικές νοσοκόμες στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πάτρας συνελήφθησαν τα ξημερώματα της Παρασκευής σε έλεγχο της αστυνομίας. Και οι έξι δεν διέθεταν πτυχίο ούτε μπλοκ αποδείξεων.
Έξι γυναίκες που εργάζονταν παράνομα ως αποκλειστικές νοσοκόμες στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πάτρας συνελήφθησαν τα ξημερώματα της Παρασκευής σε έλεγχο της αστυνομίας.
Όπως ανέφερε ο προϊστάμενος του Γραφείου Αλλοδαπών της Ασφαλείας Πατρών, Ανδρέας Πλέσσιας, οι έξι γυναίκες συνελήφθησαν διότι παρείχαν υπηρεσίες αποκλειστικής νοσοκόμας σε ασθενείς τριών κλινικών χωρίς να κατέχουν πτυχίο νοσηλευτικής και άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.
Επίσης, δεν είχαν τριπλότυπο μπλοκ αποδείξεων.
«Γι’ αυτό τον λόγο θα προβούμε και σε σχετική αλληλογραφία με το ΙΚΑ, προκειμένου να επιβληθούν και οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις» επισήμανε ο προϊστάμενος του Γραφείου Αλλοδαπών.
Ο διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πάτρας, Χαράλαμπος Μπονάνος δήλωσε ότι «η ανασφάλιστη εργασία ήταν από τα πρώτα ζητήματα που απασχόλησαν τη διοίκηση του νοσοκομείου και όλη η προσπάθειά μας θα ήταν αναποτελεσματική, αν δεν υπήρχε η συνδρομή υπηρεσιών που εμπλέκονται στην τόσο σημαντική υπόθεση».
Από τις έξι γυναίκες που συνελήφθησαν, τρεις είναι Ελληνίδες, δύο υπήκοοι Βουλγαρίας και μία υπήκοος Αλβανίας, ηλικίας από 29 έως 59 ετών.
Σύμφωνα με νέα έρευνα, οι πολεμικές τέχνες δεν αποτελούν απλά μια μορφή φυσικής δραστηριότητας, αλλά μια σύνθετη πρακτική που συνδυάζει κίνηση, συγκέντρωση, αναπνοή και κοινωνική αλληλεπίδραση
Οι Πανελλαδικές συνεχίστηκαν σήμερα για τους υποψήφιους των ΓΕΛ με την εξέταση σε Αρχαία Ελληνικά, Μαθηματικά και Βιολογία - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις απαντήσεις
Οι Πανελλαδικές συνεχίζονται με τους υποψήφιους των ΓΕΛ να εξετάζονται σε μαθήματα προσανατολισμού - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις πρώτες εκτιμήσεις για τα θέματα