Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γ.Ιωαννίδης: «Δεν θέλω να διαιρώ τον κόσμο της ΝΔ»

Γ.Ιωαννίδης: «Δεν θέλω να διαιρώ τον κόσμο της ΝΔ»

«Εάν ήξερα ότι θα φτάσουμε μέχρι εδώ, δήλωσα ότι δεν θα ήθελα να κατέβω, γιατί είναι έξω από τις αρχές μου. Δεν θέλω να διαιρώ τον κόσμο της Νέας Δημοκρατίας και να λένε: 'ο ένας είναι από εδώ και ο άλλος είναι από εκεί'» δήλωσε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Γιάννης Ιωαννίδης.

«Έχω μάθει στη ζωή μου να πολεμώ αντιπάλους. Δεν πολέμησα ποτέ κάποιον που ξεκινά από την ίδια αφετηρία» δήλωσε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Γιάννης Ιωαννίδης, με αφορμή προηγούμενες αναφορές του, σύμφωνα με τις οποίες αν γνώριζε τι θα συνέβαινε στη διαδικασία των υποψηφιοτήτων για την Περιφέρεια (με την υποψηφιότητα του νυν περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα) μπορεί να μην κατέβαινε υποψήφιος.

«Εάν ήξερα ότι θα φτάσουμε μέχρι εδώ, δήλωσα ότι δεν θα ήθελα να κατέβω, γιατί είναι έξω από τις αρχές μου. Δεν θέλω να διαιρώ τον κόσμο της Νέας Δημοκρατίας και να λένε: ‘ο ένας είναι από εδώ και ο άλλος είναι από εκεί’. Αυτό είναι πολύ λυπηρό, γιατί αυτή η παράταξη στηρίζεται από αυτούς τους ανθρώπους και εμείς ερχόμαστε να διαιρέσουμε αυτούς τους ανθρώπους. Δεν είναι ευχάριστο. Τώρα, από εκεί και πέρα, αν φοβάται ο Ιωαννίδης ή όχι, όποιος νομίζει ότι φοβάμαι, ας έρθει να με αντιμετωπίσει» σχολίασε, σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Επανέλαβε ότι με τη δήλωση αυτή αναφερόταν αποκλειστικά και μόνο στον κόσμο της Νέας Δημοκρατίας και μίλησε για την υποψηφιότητά του, λέγοντας ότι είναι αποτελεσματικός, δουλεύει ομαδικά και είναι διαχειριστής σε δύσκολες καταστάσεις.

Παράλληλα, άφησε αιχμές κατά του Απόστολου Τζιτζικώστα, επισημαίνοντας ότι ο ίδιος στηρίζεται στα έργα του και όχι στα έργα άλλων ή σε έργα υπουργείων, φορέων του ΕΣΠΑ ή άλλων, και ότι είναι αυτοδημιούργητος καθώς έφτιαξε το όνομά του και δεν το βρήκε έτοιμο.

Μιλώντας για τις προτάσεις του, ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στην αξιοποίηση της γεωθερμίας και την προώθηση, μέσω ΕΣΠΑ, έργων ανταγωνιστικότητας και κοινωνικής πρόνοιας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024