Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Πώς αποφάσισε ο Ευ.Βενιζέλος να θέσει το δίλημμα των ευρωεκλογών

Τις ώρες που προηγήθηκαν της απόφασης του Ευάγγελου Βενιζέλου να σκληρύνει τη στάση του εν όψει ευρωεκλογών, θέτοντας το δίλημμα περί Ελιάς και πολιτικής νομιμοποίησης της κυβέρνησης, αποκαλύπτουν Τα Νέα.

Τις ώρες που προηγήθηκαν της απόφασης του Ευάγγελου Βενιζέλου να σκληρύνει τη στάση του εν όψει ευρωεκλογών, θέτοντας το δίλημμα περί Ελιάς και πολιτικής νομιμοποίησης της κυβέρνησης, αποκαλύπτουν Τα Νέα.

Όπως αναφέρεται, η απόφαση ελήφθη σε σύσκεψη στο γραφείο του κ. Βενιζέλου στο υπουργείο Εξωτερικών. Στη συνάντηση συμμετείχαν όλοι οι στενοί συνεργάτες του από το ΠΑΣΟΚ, αλλά εκείνος που επέμεινε πως η ακολουθούμενη γραμμή ήταν πολύ χαλαρή ήταν ο Πάρις Κουκουλόπουλος.

«Πρόεδρε, πρέπει να αλλάξουμε στρατηγική. Τα διλήμματα πρέπει να είναι άμεσα και να αφορούν την κυβερνητική σταθερότητα. Εχω δώσει συνέντευξη για την Κυριακή και τα λέω» είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος.

Στον αντίποδα, είχε ήδη εκφραστεί η θέση του εκπροσώπου Τύπου Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, ο οποίος είχε πει ότι αθροιστικά τα αποτελέσματα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να είναι μεγαλύτερα από του ΣΥΡΙΖΑ για να κρατηθεί το κυβερνητικό σχήμα.«Υπό αυτήν την έννοια, και ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να αθροίσει τα ποσοστά του με τους ΑΝΕΛ» ήταν το επιχείρημα που αντέτεινε η άλλη πλευρά.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αφού ζύγισε όλες τις προτάσεις και με βάση τα δημοσκοπικά δεδομένα που είχε εκείνη την ώρα στην διάθεσή του, επέλεξε τη σκλήρυνση της γραμμής και την προβολή του διλήμματος: στήριξη της Ελιάς ή εκλογές.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Στην Ελλάδα τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγο στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την κατάκτηση του Youth League στο Final-4 της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024