Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Porsche 911 GTS Cabrio: Η ατμοσφαιρική πλευρά ενός turbo μέλλοντος

Porsche 911 GTS Cabrio: Η ατμοσφαιρική πλευρά ενός turbo μέλλοντος

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την ανοιχτή εκδοχή της GTS έκδοσης κατά τη διάρκεια δοκιμών εξέλιξης στην απαιτητικότερη πίστα της Ευρώπης, δίνοντας μια ακόμα εικόνα από την μία -απο τις συνολικά δύο- εκδόσεις του μοντέλου με ατμοσφαιρικό κινητήρα, στο μέλλον.

Πριν περίπου 20 χρόνια, η Porsche μετέβαλε τους κινητήρες της από αερόψυκτους σε υγρόψυκτους, και πλέον ετοιμάζεται για μια εξίσου μεγάλη αλλαγή η οποία θα φέρει turbo κινητήρες σε όλη την γκάμα εκδόσεων της 911 με την ανανέωση του μοντέλου, πλην των GT3 και GTS.

H τελευταία απαθανατίστηκε από το φωτογραφικό φακό στην cabrio εκδοχή της να γράφει γύρους στο Nurburgring δοκιμάζοντας τα όρια του 3,8 λίτρων ατμοσφαιρικού κινητήρα με τον οποίο εξοπλίζεται.

Ο ίδιος ατμοσφαιρικός κινητήρας, σε μια μεγαλύτερη εκδοχή ισχύος, αναμένεται να εξοπλίσει και την GT3 έκδοση της 911 η οποία αναμένεται σε δεύτερο χρόνο.

Όπως και να έχει, η 911 GTS αναμένεται να είναι η πρώτη από τις δύο, μοναδικές μελλοντικά, ατμοσφαιρικές εκδόσεις του μοντέλου καθώς, πλέον, το ζητούμενο του περιορισμού κατανάλωσης καυσίμου συνδυαστικά και με τις απαιτούμενες επιδόσεις αναμένεται να οδηγήσει την Porsche στην επιλογή turbo κινητήρων για όλη την γκάμα του μοντέλου.

AUTOMEDIA

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024