Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σεξιστικά σχόλια Πάγκαλου για την υποψήφια Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου

Σεξιστικά σχόλια Πάγκαλου για την υποψήφια Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου

Επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, μιλώντας στον BHMA 99,5 το πρωί της Τρίτης. Λίγα 24ωρα πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές, προχώρησε σε σεξιστικά σχόλια για την υποψήφια Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου, ενώ επιτέθηκε στον Μ.Γλέζο: «Είναι θρασύτατοι και σκουπίδια της κοινωνίας. Δεν μπορούμε να βγάζουμε τον άλλον που δεν μπορεί να πάρει αεροπλάνο και τον βάζουμε επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου μας;»

Επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, μιλώντας στον BHMA 99,5 το πρωί της Τρίτης. Λίγα 24ωρα πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές, προχώρησε σε σεξιστικά σχόλια για την υποψήφια Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου.

{{{ audio1 }}}

Ο Θ.Πάγκαλος, κατηγόρησε τη Ρένα Δουρου ότι παραβιάζει «κτηνωδώς» τις διατάξεις της προεκλογικής εκστρατείας, κολλώντας παντού αφίσες με τη «φάτσα της».

Συνέχισε, δε, λέγοντας: «Θέλω να ολοκληρωθεί η εκστρατεία της κ. Δούρου. Να δούμε ολόσωμη φωτογραφία με μπικίνι. Μας γράφει στα παλιά της τα παπούτσια! Είναι θρασύτατη και απαράδεκτη και ένας στους πέντε πολίτες δεν το βλέπει αυτό, ότι παρανομεί.»

Απαντώντας σε σχόλιο ακροατή της εκπομπής πως το σχόλιό του ήταν σεξιστικό, ο πρώην υπουργός υποστήριξε πως κάνει χιούμορ πάνω σε μια σεξιστική και αισχρή συμπεριφορά «να προβάλλεις τη φάτσα σου προεκλογικά».

Παράλληλα, ο Θ.Πάγκαλος επιτέθηκε και στον Μανώλη Γλέζο, λέγοντας: «Είναι θρασύτατοι και σκουπίδια της κοινωνίας. Δεν μπορούμε να βγάζουμε τον άλλον που δεν μπορεί να πάρει αεροπλάνο και τον βάζουμε επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου μας;

» Είναι σοβαρή υποψηφιότητα κάποιος που προτείνει να μπει έκτακτη εισφορά μετά από έρευνα στο εισόδημα όσων έχουν πάνω από 100.000 ευρώ; Ξέρετε τι σημαίνει αυτό; Γκεστάπο σημαίνει! Θα μπαίνουν στα σπίτια και θα ψάχνει συρτάρια και ντουλάπια, για να δει τι περιουσία έχεις.»

Σε ό,τι αφορά την δική του ψήφο και γενικότερα τις Ευρωεκλογές:

«Εάν θέλεις να εκφράσεις τη δυσαρέσκειά σου προς τα κυβερνώντα κόμματα, αλλά όχι προς την κατεύθυνση που ακολουθούν, υπάρχει η δυνατότητα των κομμάτων που είναι ευρωπαϊκά και δέχονται την ισονομία, τους θεσμούς και τους νόμους και δεν ήταν όταν έγινε η κυβέρνηση.

» Είναι το Ποτάμι και η ΔΗΜΑΡ. Αλλά θα προτιμούσα να μην ψηφίσω κάτι άλλο από Ελιά, διότι είναι η παράταξή μου. ΠΑΣΟΚ το λέγαμε παλιά, βέβαια.

» Αυτό είναι η παράταξή μου, όμως, που τη λέμε Ελιά τώρα. Κάθισα αρκετά χρόνια και τώρα είμαι ανεξάρτητος και μάλιστα η Ελιά μου έκανε την τιμή να με διαγράψει, με μια απρόκλητη υβριστική επίθεση που μου έκανε και έχω πικρία γι’ αυτό, διότι το να βγαίνει ο Κουκουλόπουλος και ο Κωνσταντινόπουλος σαν τραμπούκοι και να λένε ποιος είναι ο Πάγκαλος και να θυμάται τον Οτζαλάν και τα Ίμια -που θα έπρεπε να θυμούνται ότι η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ χειρίστηκε τα θέματα αυτά και κατά τρόπο επιτυχέστατο κατά τη γνώμη μου, όσο και αν ήταν δυσάρεστος για την κοινή γνώμη.

» Μου γύρισαν την πλάτη κατά τρόπο χαρακτηριστικό και κομπλεξικό.»

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024