Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

ΒΕΑ : Διεθνής Έκθεση Ποσειδώνια 2014

Έως τις 23 Μαΐου θα μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες, στις επιχειρηματικές συναντήσεις που θα λάβουν χώρα κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης Ποσειδώνια 2014, MariMatch2014 B2BNetworkingEvent, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 4 και 5 Ιουνίου. Το ΒΕΑ, μέλος του δικτύου Enterprise Europe Network –Hellas, προσκαλεί τους φορείς του τομέα […]

Έως τις 23 Μαΐου θα μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες, στις επιχειρηματικές συναντήσεις που θα λάβουν χώρα κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης Ποσειδώνια 2014, MariMatch2014 B2BNetworkingEvent, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 4 και 5 Ιουνίου.

Το ΒΕΑ, μέλος του δικτύου Enterprise Europe Network –Hellas, προσκαλεί τους φορείς του τομέα της Ναυπηγικής Βιομηχανίας, του Μηχανικού Εξοπλισμού& της Θαλάσσιας Τεχνολογίας να συμμετάσχουν, καθώς θα έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους και να βρουν τους κατάλληλους εταίρους για διεθνή συνεργασία.

Πρόκειται για την μεγαλύτερη έκθεση στον τομέα των ναυτιλιακών που πραγματοποιείται περισσότερα από 40 χρόνια. Το 2012 συμμετείχαν στην έκθεση περισσότεροι από 1.870 εκθέτες, οι οποίο προσέλκυσαν περισσότερους από 18.500 αγοραστές από 92 χώρες.

Ποιος μπορεί να συμμετέχει;

Η εκδήλωση απευθύνεται σε επιχειρήσεις, clusters και ερευνητικούς φορείς στον τομέα των ναυτιλιακών, οι οποίοι αναζητούν συνεργασίες στα παρακάτω αντικείμενα:

• Ναυπηγική

• Τεχνολογίες και εξοπλισμός ναυπηγείων

• Συστήματα πρόωσης και ελιγμού

• Ηλεκτρονικά συστήματα, συστήματα επικοινωνίας& πλοήγησης

• Μηχανικά και βοηθητικά συστήματα

• Ασφάλεια καταστρώματος και ειδικός εξοπλισμός

• Τεχνολογίες λιμανιών& συστήματα διακίνησης φορτίου

• Ναυτιλιακές υπηρεσίες

• Θαλάσσια έρευνα, ανάπτυξη & καινοτομία

Γιατί να συμμετέχω;

Η εκδήλωση MariMatch2014:

Αποτελεί μοναδική ευκαιρία για επιχειρήσεις από την Ελλάδα που ενδιαφέρονται για επαφές με δυνητικούς συνεργάτες στο εξωτερικό, νέους πελάτες/προμηθευτέςκαι νέες τεχνολογίες, καθώς και για επιχειρήσεις από το εξωτερικό που ενδιαφέρονται για την ελληνική αγορά και τις επιχειρηματικές και επενδυτικές ευκαιρίες στην Ελλάδα.

Δίνει τη δυνατότητα διεξαγωγής στοχευμένων διμερών συναντήσεων 30 λεπτών με επιχειρήσεις, ερευνητικούς φορείς και πανεπιστήμια.

Διαδικασία συμμετοχής(δωρεάν)

Οι συμμετέχοντες πρέπει να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα συμμετοχής online (http://www.b2match.eu/marimatch2014/registration)& να υποβάλουν ένα προφίλ. Tα προφίλ θα δημοσιευθούν σε ηλεκτρονικό κατάλογο και θα αποτελέσουν τη βάση για τη διοργάνωση συναντήσεων με δυνητικούς συνεργάτες. Κάθε συμμετέχων θα λάβει το προσωπικό του πρόγραμμα συναντήσεων πριν τη διοργάνωση.

Η επικοινωνία κατά τη διάρκεια των συναντήσεων θα διεξαχθεί στην αγγλική γλώσσα και η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν.

Καταληκτικές ημερομηνίες

Οι ενδιαφερόμενοι έως τις 23 Μαΐου θα πρέπει να έχουν εγγραφεί στην ηλεκτρονική πλατφόρμα και έχουν υποβάλει το προφίλ του οργανισμού τους, ενώ από τις 16 έως τις 25 Μαΐου θα γίνει η επιλογή και ο προγραμματισμός των διμερών επιχειρηματικών συναντήσεων από τις εγγεγραμμένες επιχειρήσεις μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες, μπορούν να απευθυνθούν στην υπεύθυνη κα Κατερίνα Λεούση στο τηλέφωνο 210-3680772, αλλά και στη διεύθυνση leousi@acsmi.gr.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024