Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Στην Καλλονή για ακόμη ένα χρόνο ο Γιάννης Μαντζουράκης

Στην Καλλονή για ακόμη ένα χρόνο ο Γιάννης Μαντζουράκης

Ο Γιάννης Ματζουράκης θα είναι και την επόμενη αγωνιστική σεζόν στον πάγκο της Καλλονής. Η διοίκηση του συλλόγου θεώρησε επιτυχημένη την παρουσία της ομάδας στην πρώτη της εμφάνιση στη Σούπερ Λίγκα και αποφάσισε ν' ανανεώσει για ένα ακόμη χρόνο τη συνεργασία της με τον έμπειρο προπονητή. Στο μεταξύ, ανακοίνωσε την απόκτηση του Ανρί Καμαρά.

Ο Γιάννης Ματζουράκης θα είναι και την επόμενη αγωνιστική σεζόν στον πάγκο της Καλλονής. Η διοίκηση του συλλόγου θεώρησε επιτυχημένη την παρουσία της ομάδας στην πρώτη της εμφάνιση στη Σούπερ Λίγκα και αποφάσισε ν’ ανανεώσει για ένα ακόμη χρόνο τη συνεργασία της με τον έμπειρο προπονητή.

Ο γενικός διευθυντής της ομάδας, Προκόπης Καρτάλης, επιβεβαίωσε πως ο Ματζουράκης θα παραμείνει στη θέση του. «Ο Γιάννης Ματζουράκης παραμένει στο τιμόνι της Καλλονής. Τον ευχαριστούμε γι’ αυτό που έχουμε πετύχει», τόνισε, ενώ πρόσθεσε πως ο Γιώργος Μανούσος έχει συμφωνήσει προφορικά για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Στο μεταξύ, ανακοίνωσε την απόκτηση του Ανρί Καμαρά. Ο Σενεγαλέζος φορ είχε αγωνιστεί για πρώτη φορά το 2010 στην Ελλάδα με τη φανέλα του Ατρομήτου, ενώ ένα χρόνο αργότερα συμφώνησε με τον Παναιτωλικό.

Με τον σύλλογο του Αγρινίου κατάφερε φέτος να πετύχει 9 γκολ, ενώ συνολικά στα ελληνικά πρωταθλήματα έχει σκοράρει 32 φορές. «Καλωσορίζουμε τον Ανρί Καμαρά στην ποδοσφαιρική οικογένεια της Καλλονής μας», αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Από εκεί και πέρα, η Καλλονή ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον Λεοζίνιο για ακόμη έναν χρόνο. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές για την παραμονή της ομάδας στη Σούπερ Λίγκας, έχοντας πετύχει 7 γκολ και μοιράσει ισάριθμες ασίστ σε 2.682 λεπτά συμμετοχής.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ο Ζέλσον στο πλάνο του Μεντιλίμπαρ

Ο έμπειρος εξτρέμ είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά με μια κίνηση και ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει πολλά πάνω του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024