Μετά από σχεδόν έξι χρόνια, το ιδιοκτησιακό καθεστώς στον Απόλλωνα Σμύρνης, «γυρίζει σελίδα», καθώς ο Σταμάτης Βελλής αποχωρεί από τον ιστορικό σύλλογο και τα «ηνία» αναλαμβάνει ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης, που έχει συμφωνήσει, τόσο με τον μέχρι τώρα μεγαλομέτοχο, όσο και με τους διοικούντες τον Ερασιτέχνη.

Ο Βελλής που «αναγέννησε» τον Απόλλωνα αναλαμβάνοντας την ομάδα στην Δ` εθνική και κατάφερε να φτάσει μέχρι την Σούπερ Λίγκα, αποφάσισε να εγκαταλείψει τον χώρο του ποδοσφαίρου και έθεσε τις μετοχές του στην διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου, χωρίς να ζητήσει οικονομικό ή κάποιο άλλο αντάλλαγμα.

Από την πλευρά του, ο Μονεμβασιώτης που είναι -μεταξύ άλλων- ιδιοκτήτης αλυσίδας φούρνων, εξέφρασε το ενδιαφέρον του, συζήτησε με τον Βελλή και τους εκπροσώπους του Ερασιτέχνη και όπως όλα δείχνουν, μέσα στις επόμενες ημέρες θα είναι ο νέος ιδιοκτήτης της «ελαφράς ταξιαρχίας».

Όσον αφορά στα πρόσωπα που θα πλαισιώσουν τον Μονεμβασιώτη στα της Ριζούπολης, κεντρικό ρόλο αναμένεται να παίξει ο Δημήτρης Κοτταράς, καθώς ο παλαίμαχος τερματοφύλακας, που αναμένεται να αναλάβει χρέη τεχνικού διευθυντή, ήταν ο άνθρωπος που έφερε τις δύο πλευρές σ΄επαφή.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ