Ψηφιακές τέχνες και Ρομποτική από τον «Δημόκριτο» στο θερινό πρόγραμμα του Αρσακείου
Το Εργαστήριο Ολοκληρωμένων Συστημάτων (Integrated Systems Laboratory) του Ινστιτούτου Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. “ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ”, σε συνεργασία με τη Φιλεκπαιδευτική Εταιρεία (Αρσάκεια - Τοσίτσεια Σχολεία), διοργανώνει θερινό εργαστήριο (workshop) στις Ψηφιακές τεχνολογίες και την Πληροφορική.
Το Εργαστήριο Ολοκληρωμένων Συστημάτων (Integrated Systems Laboratory) του Ινστιτούτου Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. “ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ”, σε συνεργασία με τη Φιλεκπαιδευτική Εταιρεία (Αρσάκεια – Τοσίτσεια Σχολεία), διοργανώνει θερινό εργαστήριο (workshop) στις Ψηφιακές τεχνολογίες και την Πληροφορική.
Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί σε δύο αυτόνομους εβδομαδιαίους κύκλους στις εγκαταστάσεις των Αρσακείων Σχολείων Ψυχικού. Ο πρώτος θα έχει θέμα τις Ψηφιακές Τέχνες και το Projection Mapping, ενώ ο δεύτερος τη Ρομποτική.
Το εργαστήρια απευθύνονται σε μαθητές και μαθήτριες 14-18 χρόνων από όλη την Ελλάδα. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μαθήματα και να αποκτήσουν πρακτική εμπειρία σε σύγχρονες τεχνολογίες από έμπειρους ερευνητές του Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. “ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ” και του Old Dominion University, ΗΠΑ.
Περισσότερες πληροφορίες για το περιεχόμενο των εργαστηρίων:
Ιστοσελίδα
http://www.arsakeio.gr/gr/apogeymatinoi-omiloi-therino-programma
http://smart-camp.iit.demokritos.gr/
Facebook
https://www.facebook.com/pages/Demokritos-ISL-SmartCamp/655503981182549?ref=profile
Twitter
https://twitter.com/ISL_Demokritos
Ξένη δημοσίευση
- Μονακό – Βίρτους Μπολόνια 82-84: Με τρίποντο του Βιλντόζα στο φινάλε οι Ιταλοί!
- Κορυφαίος παίκτης η Ελλάδα στην ενεργειακή ασφάλεια της Ευρώπης, λέει η Γκίλφοϊλ
- Η Αργεντινή σε «προχωρημένες διαπραγματεύσεις» με τις ΗΠΑ για να γίνει προορισμός για τις απελάσεις μεταναστών
- Γαλλία: Κάθειρξη 30 ετών σε υπάλληλο βρεφονηπιακού σταθμού που σκότωσε ένα μωρό με αποφρακτικό τουαλέτας
- Κινηματογραφική σύλληψη διαρρηκτών λίγο πριν αναχωρήσουν από την Κρήτη – Βίντεο ντοκουμέντο
- Τα δυο μέτρα και δυο σταθμά των φιλικών: Άλλο Παραγουάη άλλο Εθνική Ελλάδας για την ΕΠΟ

