Γυναίκα προπονητής στη Κλερμόν, ομάδα της Β’ εθνικής Γαλλίας
Την δική της ξεχωριστή σελίδα στην Ιστορία του γαλλικού -και όχι μόνο- ποδοσφαίρου, απέκτησε η Ελενα Κόστα. Και αν το όνομα της 36χρονης τεχνικού από την Πορτογαλία, δεν λέει κάτι ιδιαίτερο στους περισσότερους ποδοσφαιρόφιλους του πλανήτη, το γεγονός ότι ανέλαβε την ...ανδρική ομάδα της Κλερμόν, σίγουρα θα κάνει τον γύρο του κόσμου.
Την δική της ξεχωριστή σελίδα στην Ιστορία του γαλλικού -και όχι μόνο- ποδοσφαίρου, απέκτησε η Ελενα Κόστα. Και αν το όνομα της 36χρονης τεχνικού από την Πορτογαλία, δεν λέει κάτι ιδιαίτερο στους περισσότερους ποδοσφαιρόφιλους του πλανήτη, το γεγονός ότι ανέλαβε την… ανδρική ομάδα της Κλερμόν, σίγουρα θα κάνει τον γύρο του κόσμου.
Οπως ανακοινώθηκε επίσημα από την διοίκηση της Κλερμόν, που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Β` εθνικής του γαλλικού πρωταθλήματος, η Κόστα ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας και εν όψει του νέου πρωταθλήματος, θα προετοιμάσει τους 17 επαγγελματίες που διαθέτει ο σύλλογος προσθέτοντας μερικούς νεαρούς από τα τμήματα υποδομής.
Στην σχετική ανακοίνωση, αναφέρεται ακόμη, πως η Κόστα διετέλεσε προπονήτρια στις εθνικές ομάδες γυναικών του Κατάρ και του Ιράν, ενώ έχει εργασθεί στο τεχνικό επιτελείο της Μπενφίκα και της Σέλτικ.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Μετά την Αρμάνι Μιλάνο στη Euroleague, η πόλη αναμένεται να έχει εκπροσώπηση και στο νέο πρότζεκτ του NBA Europe, με τη συμμετοχή της... ποδοσφαιρικής Μίλαν.
Εμμανουήλ Καραλής και Ελίνα Τζένγκο ξεκινούν τις θερινές υποχρεώσεις τους σε Κίνα και Ιαπωνία, αντίστοιχα, ενώ εντός συνόρων κάνει την πρεμιέρα του και ο Μίλτος Τεντόγλου.