Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Με ποσοστό 6,62% συμμετέχει πλέον το fund Paulson & Co στο μετοχικό κεφάλαιο Τράπεζας Πειραιώς, όπως γνωστοποιήθηκε στο Χρηματιστήριο της Αθήνας.
Τις μετοχές αυτές τις κατέχει από τις 30 Απριλίου έμμεσα μέσω επενδυτικών κεφαλαίων τα οποία διαχειρίζεται.
Σημειώνεται ότι το παραπάνω ποσοστό αφορά το συνολικό αριθμό δικαιωμάτων ψήφου της τράπεζας, εξαιρουμένου του ποσοστού που κατέχει το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ).
Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση: «Η Τράπεζα Πειραιώς ενημερώνει, δυνάμει της από 06.05.2014 ληφθείσας γνωστοποίησης, ότι από την 30.04.2014 ο John Paulson κατέχει έμμεσα μέσω της Paulson & Co. INC. 132.032. 485 ονομαστικές μετοχές με ισάριθμα διακαιώματα ψήφου, ήτοι ποσοστό 6,62% επί του συνολικού αριθμού δικαιωμάτων ψήφου της Τράπεζας εξαιρουμένου του ποσοστού που κατέχει το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας».
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!