Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρόταση του Ολυμπιακού στον Σαμαρά σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ

Πρόταση του Ολυμπιακού στον Σαμαρά σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ

Πρόταση για διετές συμβόλαιο στον Γιώργο Σαμαρά φέρεται να έχει κάνει ο Ολυμπιακός σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Daily Record». Το συμβόλαιο του Έλληνα διεθνή με την Σέλτικ τελειώνει το καλοκαίρι και όπως έχει δηλώσει ο ίδιος δεν θα ανανεώσει καθώς, μετά από έξι χρόνια, θέλει να συνεχίσει την καριέρα του κάπου αλλού.

Πρόταση για διετές συμβόλαιο στον Γιώργο Σαμαρά φέρεται να έχει κάνει ο Ολυμπιακός σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Daily Record».

Το συμβόλαιο του Έλληνα διεθνή με την Σέλτικ τελειώνει το καλοκαίρι και όπως έχει δηλώσει ο ίδιος δεν θα ανανεώσει καθώς, μετά από έξι χρόνια, θέλει να συνεχίσει την καριέρα του κάπου αλλού.

Όταν ο Μίτσελ δήλωσε στην συνέντευξη τύπου πως θέλει έναν παίκτη από την Εθνική Ελλάδος, τα σενάρια ήταν πολλά, όμως φαίνεται πως ο προπονητής του Ολυμπιακού κατέληξε στον 29χρονο επιθετικό καθώς θεωρεί πως έχει όλο το «πακέτο».

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα ο Ολυμπιακός είχε προσεγγίσει τον Σαμαρά και στην αρχή της χρονιάς, όμως ο παίκτης δεν φαινόταν θετικός σε ενδεχόμενο επαναπατρισμού.

Ωστόσο τώρα φαίνεται πιο «ζεστός» σε αυτό το ενδεχόμενο αφού σκέφτεται μετά το Μουντιάλ της Βραζιλίας να παντρευτεί την αγαπημένη του και τραγουδίστρια της ποπ, Ελένη Φουρέιρα.

Τέλος το δημοσίευμα κλείνει λέγοντας πως αν και πολλές ομάδες έχουν ενδιαφερθεί για την απόκτηση του, μόνο ο Ολυμπιακός έχει μιλήσει μαζί του και ένα κίνητρο για να το πείσει θα είναι και η συμμετοχή στο Champions League.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024