Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συνελήφθη ο οπαδός που πέταξε μπανάνα στον Ντάνι Άλβες

Συνελήφθη ο οπαδός που πέταξε μπανάνα στον Ντάνι Άλβες

Συνελήφθη από την Ισπανική αστυνομία ο οπαδός της Βιγιαρεάλ που την περασμένη Κυριακή (27/4) πέταξε μια μπανάνα στον Ντάνι Άλβες της Μπαρτσελόνα, στην αναμέτρηση των δύο ομάδων στο «Μαδριγάλ» για την 35η αγωνιστική της Primera Division. Πρόκειται για τον 26χρονο Νταβίδ Καμπάγιο Λέο, ο οποίος, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, ανήκει στα τμήματα υποδομής της Βιγιαρεάλ.

Συνελήφθη από την Ισπανική αστυνομία ο οπαδός της Βιγιαρεάλ που την περασμένη Κυριακή (27/4) πέταξε μια μπανάνα στον Ντάνι Άλβες της Μπαρτσελόνα, στην αναμέτρηση των δύο ομάδων στο «Μαδριγάλ» για την 35η αγωνιστική της Primera Division.

Πρόκειται για τον 26χρονο Νταβίδ Καμπάγιο Λέο, ο οποίος, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, ανήκει στα τμήματα υποδομής της Βιγιαρεάλ.

Το περιστατικό πήρε γρήγορα μεγάλη έκταση, λόγω της απρόσμενης αντίδρασης του Βραζιλιάνου φουλ-μπακ, ο οποίος σήκωσε την μπανάνα από το χορτάρι και την έφαγε πριν εκτελέσει το κόρνερ.

Αρκετοί ποδοσφαιριστές θέλησαν να συμπαρασταθούν στον Άλβες, στέλνοντας παράλληλα ένα μήνυμα κατά του ρατσισμού, δημοσιεύοντας φωτογραφίες τους στα μέσα κοινωνικά δικτύωσης, όπου έτρωγαν μια μπανάνα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ισπανικής αστυνομίας, ο οπαδός, αφού συνελήφθη, του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για παραβίαση θεμελιωδών δικαιωμάτων και πολιτικών ελευθεριών, στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος και θα περιμένει να οριστεί δικάσιμος.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024