Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Και τώρα πλέι οφ: ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, Ατρόμητος και Αστέρας ανάβουν... μηχανές

Και τώρα πλέι οφ: ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, Ατρόμητος και Αστέρας ανάβουν… μηχανές

Τα πανηγύρια του Παναθηναϊκού για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας έλαβαν τέλος, η απογοήτευση για την απώλεια από τον ΠΑΟΚ δεν μπορεί παρά να ξεχαστεί, ενώ Ατρόμητος και Αστέρας δουλεύουν... σιωπηρά. Όλα αυτά λίγα 24ωρα πριν από την έναρξη των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκα, που οδηγούν την ομάδα που θα κατακτήσει από το... μίνι πρωτάθλημα στα προκριματικά του Champions League, μία πρόκληση που φυσικά ενδιαφέρει και τους τέσσερις τόσο για λόγους πρεστίζ αλλά και για οικονομικούς...

Τα πανηγύρια του Παναθηναϊκού για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας έλαβαν τέλος, η απογοήτευση για την απώλεια από τον ΠΑΟΚ δεν μπορεί παρά να ξεχαστεί, ενώ Ατρόμητος και Αστέρας δουλεύουν… σιωπηρά.

Όλα αυτά λίγα 24ωρα πριν από την έναρξη των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκα, που οδηγούν την ομάδα που θα κατακτήσει από το… μίνι πρωτάθλημα στα προκριματικά του Champions League, μία πρόκληση που φυσικά ενδιαφέρει και τους τέσσερις τόσο για λόγους πρεστίζ αλλά και για οικονομικούς.

Την Τετάρτη θα διαξαχθούν λοιπόν τα πρώτα ραντεβού σε Περιστέρι και Τούμπα. Ο Ατρόμητος φιλοξενεί τον Κυπελλούχο πλέον Παναθηναϊκό (17:00), ενώ ο ΠΑΟΚ θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (19:15).

Η βαθμολογία:

1. ΠΑΟΚ 2
2. Ατρόμητος 2
3. Παναθηναϊκός 2
4. Αστέρας Τρίπολης 0

Στις ισοβαθμίες τα κριτήρια κατάταξης κατά σειρά είναι τα εξής: α) Οι βαθμοί στους μεταξύ τους αγώνες & β) Η διαφορά τερμάτων στους μεταξύ τους αγώνες.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024