Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρόταση για την εξαγορά των Κλίπερς ετοιμάζει ο Μάτζικ Τζόνσον

Πρόταση για την εξαγορά των Κλίπερς ετοιμάζει ο Μάτζικ Τζόνσον

Έτοιμος να δώσει την δική του απάντηση στο ρατσιστικό πραλλήρημα του ιδιοκτήτη των Λος Άντζελες Κλίπερς, Ντόναλντ Στέρλιγκ, είναι ο Μάτζικ Τζόνσον αφού σύμφωνα με δημοσιεύμα του Yahoo Sports η «Guggenheim Partners», εταιρία στην οποία είναι μέλος ο θρυλικός γκάρντ των Λέικερς, είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση για την αγορά της ομάδας από το Λος Άντζελες. Μάλιστα η «Guggenheim Partners», φημοιλογείται να είναι έτοιμη να ξοδέψει ποσό που αγγίζει το 1 δισεκατομμύριο ευρώ για να πετύχει τον στόχο της.

Έτοιμος να δώσει την δική του απάντηση στο ρατσιστικό πραλλήρημα του ιδιοκτήτη των Λος Άντζελες Κλίπερς, Ντόναλντ Στέρλιγκ, είναι ο Μάτζικ Τζόνσον αφού σύμφωνα με δημοσιεύμα του Yahoo Sports η «Guggenheim Partners», εταιρία στην οποία είναι μέλος ο θρυλικός γκάρντ των Λέικερς, είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση για την αγορά της ομάδας από το Λος Άντζελες.

Μάλιστα η «Guggenheim Partners», φημοιλογείται να είναι έτοιμη να ξοδέψει ποσό που αγγίζει το 1 δισεκατομμύριο ευρώ για να πετύχει τον στόχο της.

Αξίοσημείωτη ήταν και η αντίδραση των παικτών της ομάδας, οι οποίοι κατά την διάρκεια της προθέρμανσης τους πριν την έναρξη του Κυριακάτικου αγώνα των πλέι οφ του απέναντι στους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς έβγαλαν το πάνω μέρος της φόρμας τους το έβαλαν στο κέντρο του γηπέδου, ενώ φόρεσαν τις φανέλες της προθέρμανσης ανάποδα με σκοπό να μην φαίνεται το σήμα της ομάδας…

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024